Bobra píše:doxa píše:Ja ti rad uverim, je na toho cloveka nakej kontakt? Potrebuju ten motor dost nutne a kamos se vratil dneska z nemecka s prazdnou. Vi jen o nakym motoru v hamburgu za 1.000, to se mi zda porad dost, dyt do prdele vymontovanej motor, kterej si nemuzu ani poslechnout. Je zajic v pytli jako prase, nevim co by ty lidi jeste za to nechteli...Bobra píše:
Já vim, taky tyhle turky a araby znám, kolikrát sem u ních už něco sháněl, mě je celkem jedno jestli mi věříte, já prostě vím co vím, a když říkám že motor sehnal za 300 euro, tak ho taky sehnal, máme od něho už 3 motory (třeba mazda 626 šla třeba za 85 euro, byl sem u toho, taky chápu, že nelze porovnávat mazdu a dvaosmičkovej BMW motor, je mi jasný, že mi tady nikdo nevěří, budiž... Jen sem reagoval na přispěvěk
Ok, ja kontakt nemám, kámoš ho má, tak mu cinknu a dám vědět, nebo se ho zrovna zeptám, jestli tam 2,8 má, Ok?
tak 2,8l tam nemá, minulý týden tam byl rok 96, ještě mu průběžně dám vědět, a ty mi taky dej vědět jak na tom si, abych ho zbytečně dál neuháněl.....