Mas na ne nejaky link a cen. relaci ? Ale na ty jak rikas. Videl jsem ted v Praze novou M3 a mel je tam ... parada. Veliky tlusty led. SUPER.Jawak píše: Co přemýšlím jako další jsou LED zadní lampy, jak se dělají na nový 46ky coupátka, to je bomba, budu muset šetřit
No výborně, konečně nějaký poznatek!Jawak píše:Ty se mě samozřehmě líbí taky víc, akorát ta cenaJsem student
Co jsem slyšel od majitelů těchto světel (a že je jich v rajchu dost), tak se FK nedaří těsnění, a to nejenom u těch přdních reflektorů. 90% lidí je nespokojeno, protože se jim většinou 1 reflektor po dešti mlží. FK na reklamační emaily neodpovídá
A jak Ti to sviti ??? mas xenony v original svetlech nebo jsi kupoval novy svetlovety ??? Ja je mam v originalech - viz. muj prispevek na predchozi strane a sviti to uplne na prd. Uvital bych nejake info o modifikaci ??? Na aute jsou super ale kdyz sedis za volantem tak prd vidimsvob píše:jj, xenony, to bylo to první, co jsem tam koupil, když sem pořídil tu káru, před více, jak dvěmi roky. vřele doporučuji...Jawak píše:Jak mám vědět kolik stojí v Rakousku?Od čeho jsou Suchmaschienen, jako google nebo altavista?
Jinak xenony jsou na e36 luxus
Predne ... muze mit r.v. 97 cocky ??? Nez podle technicaku i VIN dekuderu mam r.v.97 ale z tveho prispevku jsem pochopil ze cocky byly jen do 94 ??? To me desi .... Do brna urcite pojedu. Tohle me moc zajima protoze mam uplne stejne problem jako CAIN. Zvenku parada super ,,look,, ale mimo mesto jedine s dalkama. Svetla serizenysvob píše:To Miki_JI: svítí to úplně na pašáka (na pohodu), je to nádhera a velký rozdíl od originálu. No, mám 95tku, tam jsou světla bez čoček (H7), taxem je vyměnil za starčí (91-94) H1 s čočkama. Ty xeony jsou sice H7, když jsem tu H1čku trochu provrtal, tak tam jde dát. Sice je to tam drží více méně jen na té krytce ze zadu světla, ale drží! Je to tam docela hodně na těsno - sháním na vrakovišti (ale stále není) z H7 ten držáček žárovky, abych to nebylo tak fušersky... No, právě ty světla, co jsem tu říkal, že zvažuju by byly super - jsou to H7 čočka...
Jestli jsi z Brna, tak ti to můžu ukázat bo další kamoši taky. A nebo se zeptej Hanze, ten je na to odborník.