Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nový oči na e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zave »

Jasne... :lol: 8)
svob
Klubové ID: 1692

#22 Příspěvek od svob »

Já už nějakou dobu zvažuji tyto, co na ně říkáte?
Přílohy
E36 ala E39
E36 ala E39
FKFS017-med.jpg (37.38 KiB) Zobrazeno 1880 x
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zave »

Jo ty sa mi teraz vela lubi... Do tech urcite bez... Ty se libi!!! :)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jo ty se mi taky líbí víc, ale lampy 11,5k a blinkry aspon 1k
FK je pěkná optika ale mizerná kvalita, co je tady mají skobčáci, všem se aspoň jedna mlží, za tu cenu tam toho silikonu mohli dát víc... :)
svob

#25 Příspěvek od svob »

TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#26 Příspěvek od TURBO_KrteK »

ja si nemuzu pomoct, svetla pekny, ale ty blinkry jsou peknej hnus :?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Co se dá dělat, lepší než ty co má každej za pětikilo z autodoplňků, ty už jsou okoukaný...
Co přemýšlím jako další jsou LED zadní lampy, jak se dělají na nový 46ky coupátka, to je bomba, budu muset šetřit :)
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Miki_JI »

Jawak píše: Co přemýšlím jako další jsou LED zadní lampy, jak se dělají na nový 46ky coupátka, to je bomba, budu muset šetřit :)
Mas na ne nejaky link a cen. relaci ? Ale na ty jak rikas. Videl jsem ted v Praze novou M3 a mel je tam ... parada. Veliky tlusty led. SUPER.

Btw. kdyz jsme u tech svetel , nechal jsem si do stavajicich svetlometu za cocku dat xenony a je to pekne na prd :-((( Podle me ta cocka je OK , ale na do ,,meziskle,, je takovy vroubkovany pul mesic a ten to mlzi. Existuje takove sklo pouze cire , eventuelne co ho uplne demontovat :twisted: ??? Dik za nazor.... :!:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od patras Čestný člen »

svob píše:Já už nějakou dobu zvažuji tyto, co na ně říkáte?
tak ty sou fuckt nadherny
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Klakson »

svob píše:Já už nějakou dobu zvažuji tyto, co na ně říkáte?
ty jsou luxusní, neuvažuj a kup !
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Ty se mě samozřehmě líbí taky víc, akorát ta cena :? Jsem student ;)
Co jsem slyšel od majitelů těchto světel (a že je jich v rajchu dost), tak se FK nedaří těsnění, a to nejenom u těch přdních reflektorů. 90% lidí je nespokojeno, protože se jim většinou 1 reflektor po dešti mlží. FK na reklamační emaily neodpovídá
svob

#32 Příspěvek od svob »

Jawak píše:Ty se mě samozřehmě líbí taky víc, akorát ta cena :? Jsem student ;)
Co jsem slyšel od majitelů těchto světel (a že je jich v rajchu dost), tak se FK nedaří těsnění, a to nejenom u těch přdních reflektorů. 90% lidí je nespokojeno, protože se jim většinou 1 reflektor po dešti mlží. FK na reklamační emaily neodpovídá
No výborně, konečně nějaký poznatek! :) A co takto jim preventivně pomoct třeba nějakým silikonem. Kolik stojí v Rakousku?

Jinak já mám xenony, takže by to mohlo vypadat hodně cool...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jak mám vědět kolik stojí v Rakousku? :) Od čeho jsou Suchmaschienen, jako google nebo altavista? ;)
Jinak xenony jsou na e36 luxus :)
svob

#34 Příspěvek od svob »

Jawak píše:Jak mám vědět kolik stojí v Rakousku? :) Od čeho jsou Suchmaschienen, jako google nebo altavista? ;)
jj, xenony, to bylo to první, co jsem tam koupil, když sem pořídil tu káru, před více, jak dvěmi roky. vřele doporučuji...
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Miki_JI »

svob píše:
Jawak píše:Jak mám vědět kolik stojí v Rakousku? :) Od čeho jsou Suchmaschienen, jako google nebo altavista? ;)
jj, xenony, to bylo to první, co jsem tam koupil, když sem pořídil tu káru, před více, jak dvěmi roky. vřele doporučuji...
A jak Ti to sviti ??? mas xenony v original svetlech nebo jsi kupoval novy svetlovety ??? Ja je mam v originalech - viz. muj prispevek na predchozi strane a sviti to uplne na prd. Uvital bych nejake info o modifikaci ??? Na aute jsou super ale kdyz sedis za volantem tak prd vidim :cry: DIK
svob

#36 Příspěvek od svob »

To Miki_JI: svítí to úplně na pašáka (na pohodu), je to nádhera a velký rozdíl od originálu. No, mám 95tku, tam jsou světla bez čoček (H7), taxem je vyměnil za starčí (91-94) H1 s čočkama. Ty xeony jsou sice H7, když jsem tu H1čku trochu provrtal, tak tam jde dát. Sice je to tam drží více méně jen na té krytce ze zadu světla, ale drží! Je to tam docela hodně na těsno - sháním na vrakovišti (ale stále není) z H7 ten držáček žárovky, abych to nebylo tak fušersky... No, právě ty světla, co jsem tu říkal, že zvažuju by byly super - jsou to H7 čočka...

Jestli jsi z Brna, tak ti to můžu ukázat bo další kamoši taky. A nebo se zeptej Hanze, ten je na to odborník 8) .
svob

#37 Příspěvek od svob »

To Miki_JI: aha, jsi z Jihlavy... no, tak kdybys měl cestu. Ale určitě to musíš dát do světel s čočkama...
cain
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od cain »

Já mam světla s čočkama na H1 a taky sem dodělával xenony a mužu říct že je z toho taky celkem na prd vidět v noci.Z venku svítí nádherně,ale z auta to neni až takovej zázrak.Sice to pěkně osvítí okolí,a objekty npř. značky atd.,ale na silnici moc vidět neni.Přitom sou světla seřízený.Zdá se mi jakoby svítily moc nahoru,ale přitom sem u toho seřizovaní byl a koukal že je to přesně.
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Miki_JI »

svob píše:To Miki_JI: svítí to úplně na pašáka (na pohodu), je to nádhera a velký rozdíl od originálu. No, mám 95tku, tam jsou světla bez čoček (H7), taxem je vyměnil za starčí (91-94) H1 s čočkama. Ty xeony jsou sice H7, když jsem tu H1čku trochu provrtal, tak tam jde dát. Sice je to tam drží více méně jen na té krytce ze zadu světla, ale drží! Je to tam docela hodně na těsno - sháním na vrakovišti (ale stále není) z H7 ten držáček žárovky, abych to nebylo tak fušersky... No, právě ty světla, co jsem tu říkal, že zvažuju by byly super - jsou to H7 čočka...

Jestli jsi z Brna, tak ti to můžu ukázat bo další kamoši taky. A nebo se zeptej Hanze, ten je na to odborník 8) .
Predne ... muze mit r.v. 97 cocky ??? Nez podle technicaku i VIN dekuderu mam r.v.97 ale z tveho prispevku jsem pochopil ze cocky byly jen do 94 ??? To me desi .... Do brna urcite pojedu. Tohle me moc zajima protoze mam uplne stejne problem jako CAIN. Zvenku parada super ,,look,, ale mimo mesto jedine s dalkama. Svetla serizeny :-(
svob

#40 Příspěvek od svob »

To Miki_JI: jj, pochopils správně - čočky se dávali do konce 94, 95 a novější už je nemají (ale já ty svoje vyměnil za čočky, mám rv95). Mno, až budeš vědět, že pojedeše do Brniska, tak napiš (třeba soukr. zpráv), předáme si čísla a domluvíme se na setkání. A nebo přijeď ve středu na okruh bo ve čtvržek na parkáč ke hřbitovu. Na obouch akcích bývám... Mám tmavě modrou 328i sedan, ale i tak asi bude lepší se ozvat předem...
Odpovědět