Anonymous píše:jo a jeste jedna ... neni to compact je to coupe!
Ale mam jednu vecnou ... kolik Vam nekomu E36 coupe vazi , nemuzu to nikde najit ? 105 koni + chip je nekde okolo 120PS a to zas nemuze byt tak liny ne? BMW a MC preci nedelaji liny auta a pak je tu eventualni moznost nejake prestavby za par let .... m..i.k.i.
Tem 9ti litru moc neverim.....to mi zere vic i 1.8 corsa. Pak vyvstava otazka co je normalni jizda....
P.S.: Hlasim prerod nicku z M.i.k.i. na Miki_JI , registrace s teckama nejak ne e.
Věř si čemu chceš,třeba Lopolo má na 328i dlouhodobou spotřebu 10l,jinak jsem jel dálkovou s M3 za 9,5l! Není Corsa náhodou 1,6 ?
jo já mám dlouhodobou 9.8, a to mám na zadku nalepeno 316i a furt si musí někdo něco dokazovat // no a já samo neodolám..... //
Takže se s tím moc nemažu...
Jinak do těch 130km/h a 3500ot/min se do 8.5l vejdu // teda jen tak tak //
Miki_JI píše:
Tem 9ti litru moc neverim.....to mi zere vic i 1.8 corsa. Pak vyvstava otazka co je normalni jizda....
P.S.: Hlasim prerod nicku z M.i.k.i. na Miki_JI , registrace s teckama nejak ne e.
Věř si čemu chceš,třeba Lopolo má na 328i dlouhodobou spotřebu 10l,jinak jsem jel dálkovou s M3 za 9,5l! Není Corsa náhodou 1,6 ?
jo já mám dlouhodobou 9.8, a to mám na zadku nalepeno 316i a furt si musí někdo něco dokazovat // no a já samo neodolám..... //
Takže se s tím moc nemažu...
Jinak do těch 130km/h a 3500ot/min se do 8.5l vejdu // teda jen tak tak //
Nech ho,a? si koupí 316ku,je to libovost sama o sobě.... prostě spotřeba o litr níž,ale hlavně to povinný ručení,to je peněz......
Nech ho,a? si koupí 316ku,je to libovost sama o sobě.... prostě spotřeba o litr níž,ale hlavně to povinný ručení,to je peněz...... [/quote]
Nevim co se tu do me navazis. Myslis si ze kdyz platis o neco vyssi pov. ruceni se king ? Nerekl bych. jo a dalka s M3 za 9,5 ? hmm a o cem to vypovida ? Miki
TURBO_KrteK píše:vypovida to o tom ze kdyz budes chtit tak muzes jet za/pod 10l a nemusis mit 316i
kdyz tomu slapnes na krk tak to jede, coz se o 1,6 zrovna rict neda
navic kdyz to budes mit jen na obcasne jezdeni ... nevim co resis
Jenze .... ja jezdim predevsim mesto a tak mi 9,5ltr nekde na dalnici z kopce nic nerika. Navic o kousek vyse jsem psal ze auto NEMAM na obcasne jezdeni a proto to resim. Navic moc E36 v republice v dobry stavu neni. Nechci se tu s nikym hadat ze 316 je to nejlepsi co si clovek od BMW muze koupit , ale na druhou stranu tu nikdy nemusi delat ramena a placat nesmyslny a hloupy reci a ruceni ....
Myslím, že jste zbytečně moc "drsný", protože M.i.k.i. (teď Miki_JI) se jen zeptal na Váš názor a myslím, že jde odpovědět i s úctou k "bratru". Jsme přeci jedna rodina, né?
Můj názor: Když trojku -benzín, tak bych pod 2.0 nešel. 1.6 je opravdu dost málo.
No můj názor na 316ku není moc kladnej,jako někdo by mohl říct,že pro nějakýho důchodce či staršího pána co jezdí klobouka to stačí a že to moc nežere,ale já si právě myslím,že ten kdo jezdí klobouka si v poho může dopřát ten šestivál třeba 323,bude mu brát při jeho jízdě 8 l a hlavně ho to auto přežije,protože motor pojede z 90% na 40% výkonu
M3maniac píše:No můj názor na 316ku není moc kladnej,jako někdo by mohl říct,že pro nějakýho důchodce či staršího pána co jezdí klobouka to stačí a že to moc nežere,ale já si právě myslím,že ten kdo jezdí klobouka si v poho může dopřát ten šestivál třeba 323,bude mu brát při jeho jízdě 8 l a hlavně ho to auto přežije,protože motor pojede z 90% na 40% výkonu
Souhlas! Na 6valvepower nedám dopustit.
To: Miki_LI : Počkej, to se vyplatí! A nechceš do klubu naftožroutů?
M3maniac píše:No můj názor na 316ku není moc kladnej,jako někdo by mohl říct,že pro nějakýho důchodce či staršího pána co jezdí klobouka to stačí a že to moc nežere,ale já si právě myslím,že ten kdo jezdí klobouka si v poho může dopřát ten šestivál třeba 323,bude mu brát při jeho jízdě 8 l a hlavně ho to auto přežije,protože motor pojede z 90% na 40% výkonu
Souhlas! Na 6valvepower nedám dopustit.
To: Miki_LI : Počkej, to se vyplatí! A nechceš do klubu naftožroutů?
Voko21: Nee diky. Uz jsem clenem klubu ,,Nafta patri do kamen,, (se vsi uctou ke vsem majitelum...)
Fakt se tu s Vama nechci hadat ,,bratri,, faktem je ze chci BMW , nechci moc stary a E36 je pro me asi jedna z nejhezcich. V republice jich je velice malo a kdyz tak se ulitany k smrti. Naskytla se tahle koupe a myslim ze neni spatna. Neni vubec zadny spor o tom ze 323 nebo 325 ci snad 328 budou litat jinak ale na druhou stranu vaha/vykon nejsou tak zly.... tak asi tolik. Diky vsem za jejich nazor!