patras píše:ticho, tischo, at ho nevyplasime...
takovy prukopniky potrebujem, nikdo z vas by to nerisknul.
![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čip na 320i / M50
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Risk je zisk, voe
Na tom nemuzu nic znicit, ten cip bude naprogramovanej (mozna to ted uz programuji, uz jsem rano zaplatil
) na moji ridici jednotku, tak to musi fachat. Ted jde jen o to, jestli to bude mit ucinek nebo ne...
Rozhodne slibuje 100% znatelny narust vykonu, i v nizzsich otackach...
Cetl jem ohodnoceni, 460 spokojenych lidi, jak prubeh prodeje, tak funkce vyrobku. Byli tam i takovi, co se bali to prubnout, prodejce odpovidal, ze budou prijeme prekvapeni...
Nemyslim si, ze koumaci v CR pouzivaji jine produkty, pokud se nejedna o renomovane firmy jako Schnitzer a podobne.
Na TDSo je tam hafo cipu, vsichni slibuji kolem 20 kobyl, u ropaka to byva pravda, tak jestli to bude fachat v 320i, tak jdu do cipu na 320d, ten stoji sice 190€, ale slibuje 160 kobyl...
LukasH>> By me zajimalo, kdyz ti cipovali TDSo, jestli jsi byl u toho a co tam vlastne delali? Nechali te cumet jim pod pazoury?
Urcite ten cip nemeli pripravenej, nemohli vedet, co tam je za ridici jednotku, nektere maji BOSCH, nektere zase SIEMENS a kazda kara ma jinou ridici jednotku. Ten cip tudiz musi naprogramovat.
U me kary je pry cip pouze zastrceny, u novejsich ma byt priletovany.
Nachazi se vlevo nahore v ridici jednotce, vedle nejakych /cipu podobnych/ elektronickych jednotek.
Je toho plna annonce a inzert-express, treba na VWacky TDIcko 66kW mi loni nabizeli cipnuti na 115 kobyl za 6k v Brne. Tady ten cip sezenu za pul sta
slibuje uplne stejny vykon, hmm... opet (skoro) zadne negativni komentare.
Jak tomu prijdu na kloub, tak se tim asi zacnu zivit
Mrknu se do sluzebni 34ky, co tam je za ridici jednotku, obednam jeste jeden cip, pokud ten muj nebude pasovat a uvidime, co to udela s tema 192 kobylama
Prukopnikum zdar a silu!
Na tom nemuzu nic znicit, ten cip bude naprogramovanej (mozna to ted uz programuji, uz jsem rano zaplatil
Cetl jem ohodnoceni, 460 spokojenych lidi, jak prubeh prodeje, tak funkce vyrobku. Byli tam i takovi, co se bali to prubnout, prodejce odpovidal, ze budou prijeme prekvapeni...
Nemyslim si, ze koumaci v CR pouzivaji jine produkty, pokud se nejedna o renomovane firmy jako Schnitzer a podobne.
Na TDSo je tam hafo cipu, vsichni slibuji kolem 20 kobyl, u ropaka to byva pravda, tak jestli to bude fachat v 320i, tak jdu do cipu na 320d, ten stoji sice 190€, ale slibuje 160 kobyl...
LukasH>> By me zajimalo, kdyz ti cipovali TDSo, jestli jsi byl u toho a co tam vlastne delali? Nechali te cumet jim pod pazoury?
Urcite ten cip nemeli pripravenej, nemohli vedet, co tam je za ridici jednotku, nektere maji BOSCH, nektere zase SIEMENS a kazda kara ma jinou ridici jednotku. Ten cip tudiz musi naprogramovat.
Nachazi se vlevo nahore v ridici jednotce, vedle nejakych /cipu podobnych/ elektronickych jednotek.
Je toho plna annonce a inzert-express, treba na VWacky TDIcko 66kW mi loni nabizeli cipnuti na 115 kobyl za 6k v Brne. Tady ten cip sezenu za pul sta
Jak tomu prijdu na kloub, tak se tim asi zacnu zivit
Mrknu se do sluzebni 34ky, co tam je za ridici jednotku, obednam jeste jeden cip, pokud ten muj nebude pasovat a uvidime, co to udela s tema 192 kobylama
Prukopnikum zdar a silu!
ty jsi blazen, darmon mel pravduJawak píše:Risk je zisk, voe![]()
Na tom nemuzu nic znicit, ten cip bude naprogramovanej (mozna to ted uz programuji, uz jsem rano zaplatil) na moji ridici jednotku, tak to musi fachat. Ted jde jen o to, jestli to bude mit ucinek nebo ne...
LukasH>> By me zajimalo, kdyz ti cipovali TDSo, jestli jsi byl u toho a co tam vlastne delali? Nechali te cumet jim pod pazoury?![]()
Je toho plna annonce a inzert-express, treba na VWacky TDIcko 66kW mi loni nabizeli cipnuti na 115 kobyl za 6k v Brne. Tady ten cip sezenu za pul staslibuje uplne stejny vykon, hmm... opet (skoro) zadne negativni komentare.
Jak tomu prijdu na kloub, tak se tim asi zacnu zivit![]()
Mrknu se do sluzebni 34ky, co tam je za ridici jednotku, obednam jeste jeden cip, pokud ten muj nebude pasovat a uvidime, co to udela s tema 192 kobylama![]()
Prukopnikum zdar a silu!
naprogramovani te epromky netrva az tak dlouho proste strcis chip do ctecky a po vyberu odpovidajiciho sw zmacknes entr. pochybuji ze s programem jako takovym neco delaji
btw. za kolik maji na tds/td?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ty ses asi z levnyho krajedarmon píše:no zajed s tim nez to tam nacpes na brzdu at ti za par drobnejch vyhodi graf vykon vs otacky a tocak vs otacky a pak to samy po cipu, pak se tady muzem hromadne smat tem patnacti konim
Tady to zacina u ca. 200€ jen co najedes na valce
Kde? Na Jarove? Tam nejdu, tam je nemam rad, odflakli nam tam jedno auto, museli jsme skrabat lak zevnitr z oken...
- Přílohy
-
- ridic_jednotka.jpg (133.15 KiB) Zobrazeno 1386 x
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Na TDSo s ridici jednotkou BOSCH a cisly:skautik píše: ty jsi blazen, darmon mel pravdu
naprogramovani te epromky netrva az tak dlouho proste strcis chip do ctecky a po vyberu odpovidajiciho sw zmacknes entr. pochybuji ze s programem jako takovym neco delaji
btw. za kolik maji na tds/td?
0281001201 -Original Chipnummern - 355348, 355751, 358516, 358806
0281001379 -Original Chipnummern - 355077, 355791
0281001380 -Original Chipnummern - 355081
0281001383 -Original Chipnummern - 355083
jedna se tady o ridici jednotky bez serioveho imobilizeru, tomu moc nechapu...
>>>>>od kdy se delal seriove imobilizer do klice u e36??<<<<<
to Jawak - cože slibujou 100% nárust výkonu? no trošku přeháněj né? asi tak u přeplňovaných motorů je to znát kuewsky,ale tvrdit to tak rapidně o atmosféře je trochu přeháňka...no nevím ,vidím to na reálných 8-10koníků...Když jsme dali čip do mího emka tak to fakt šlo poznát,jelo to ještě o něco líp,ale řek bych,že to přidalo reálných 10-15koníků i když taky dodavatel psal nárust z 286k na 310k...... na brzdu jsem nestih ale už jen to že se přijednom odstranil V-max omezovač to bylo good !!!
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
8 az 10 ukradenych jinde, bez reseni co jsem psal nejde pridat vykon do celyho spektra. nekde mam grafy od cloveka kterymu jsem prodaval moteca, z E30 M3 naprosta serie ma krasnych 224 kobyl. Lidi co k tomu dodelali vacku a tohle reseni maj kolem 240ti. (v zakladu ma 2.3 E30 M3 200kobyl jestli se nepletu)
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hehe..rene kurc píše:to Jawak - cože slibujou 100% nárust výkonu? no trošku přeháněj né? asi tak u přeplňovaných motorů je to znát kuewsky,ale tvrdit to tak rapidně o atmosféře je trochu přeháňka...no nevím ,vidím to na reálných 8-10koníků...Když jsme dali čip do mího emka tak to fakt šlo poznát,jelo to ještě o něco líp,ale řek bych,že to přidalo reálných 10-15koníků i když taky dodavatel psal nárust z 286k na 310k...... na brzdu jsem nestih ale už jen to že se přijednom odstranil V-max omezovač to bylo good !!!
Jawak píše:Rozhodně slibuje 100% ZNATELNÝ narust vykonu, i v nizzsich otackach...
Ten omezovač je na dálnici na pikaču, někdy potřebuje člověk těch 20 km/h víc, aby udělal nějakou tu 38 a 39ku
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, tak ma e30 M3 211kobyl v zakladudarmon píše:8 az 10 ukradenych jinde, bez reseni co jsem psal nejde pridat vykon do celyho spektra. nekde mam grafy od cloveka kterymu jsem prodaval moteca, z E30 M3 naprosta serie ma krasnych 224 kobyl. Lidi co k tomu dodelali vacku a tohle reseni maj kolem 240ti. (v zakladu ma 2.3 E30 M3 200kobyl jestli se nepletu)
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Vsimli jste si ze od te doby co Jawak rekl,tak ja tam jdu hodit ten cip,se tu neukazal?Byl tu ve dne v noci a od te doby nic
Tipuju si ze tam ten cip dal a od te doby lita po servisech,protoze auto ma minus 100 koni.
Ale treba ne,treba jen nema cas...nebo se od rana do vecera opiji zvysenou akceleraci o 15 koni....
Tipuju si ze tam ten cip dal a od te doby lita po servisech,protoze auto ma minus 100 koni.
Ale treba ne,treba jen nema cas...nebo se od rana do vecera opiji zvysenou akceleraci o 15 koni....
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
1. Kdy a kde jsem psal "Tak ja tam jdu hodit ten cip" ???psena píše:Vsimli jste si ze od te doby co Jawak rekl,tak ja tam jdu hodit ten cip,se tu neukazal?Byl tu ve dne v noci a od te doby nic![]()
Byl jsem teď 4 dny ve Switzerlandu, tak jsem tu nemohl logicky být ve dne v noci, nebo né?
Nedočkavě čekám na zítřek, jestli už přijde a pak uvidíme
To s tím opíjením je tak trochu pravda, ale ne 15 kobylama, ale všema možnýma alkoholickýma nápojema
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem před nějakou dobou v Bonnským bawu, za známým mechanikem, dělá tam už přes 20 let, chtěl jsem nechat poladit elektroniku, jak mě někdo chytrej v nějaké diskuzi radil, něco se vstřikama nebo načasováním...??? kde to bylo?patras píše:perte se a zerte se.
2Jawak jukni kolik tam stoji odstraneni vmax
Omezovač nedokáže dát pryč, prej se mám obrátit na Cip-tuning, že tam to poladí, nějak ty vstřikový časy, nebo co, a zároveň se tím i odstraní omezovač otáček... tak věřím zkušenýmu mechanikovi
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Aha ty ho jeste nemas?Ja su snad vic netrpelivej nez ty!!!Jawak píše:1. Kdy a kde jsem psal "Tak ja tam jdu hodit ten cip" ???psena píše:Vsimli jste si ze od te doby co Jawak rekl,tak ja tam jdu hodit ten cip,se tu neukazal?Byl tu ve dne v noci a od te doby nic![]()
Byl jsem teď 4 dny ve Switzerlandu, tak jsem tu nemohl logicky být ve dne v noci, nebo né?![]()
Nedočkavě čekám na zítřek, jestli už přijde a pak uvidíme![]()
To s tím opíjením je tak trochu pravda, ale ne 15 kobylama, ale všema možnýma alkoholickýma nápojemajako obvykle... a zadara
P.S. To s tim " tak ja tam jdu hodit ten cip" byla jen literarni nadsazka pro lepsi vyzneni celeho "dila" !!