U nás se dělaj jak Varty tak Bosch, pro CZ trh. Vše ve firmě Varta. Jen Blue a Silvery se bouchaj jinde. Ale snad letos by se měli začít Blučka dělat tady.
drivejsi Akuma pro uplnost.... a jsou tam moc hezky pracovni podminky....znama se doma vzdycky vykasle a mladej s tim pelasi do Sbernych surovostí....jo zlaty cesky rucicky a plice....
Hanz, neni to tak špatný. Sice práce na hovno, ale za solidní peníze. Na druhou stranu, nedělám s olovem a ani nechci.
Ti, co maj tu sračku v sobě si zato můžou sami, když se nehlídaj jak maj.
Originál zaslal Petr [B]Hanz, neni to tak špatný. Sice práce na hovno, ale za solidní peníze. Na druhou stranu, nedělám s olovem a ani nechci. Ti, co maj tu sračku v sobě si zato můžou sami, když se nehlídaj jak maj.
a co tam děláš?:) neznáš tam někoho v marketingu?:):bigok:
Originál zaslal Pivson [B]Vyvarujte se bateriim DEPHI - stojí za hovno!
Koupil jsem jednu, vydržela 3/4 roku a najednou klekla. Odvezl jsem ji na reklamaci, měsic ubehl, vratili ji (prej to proměřovali a tak) a prej je v pořádku. dal jsem ji do auta (jiného) a po dvouch dnech to same.
Nikdy si ji už nekoupím:321:
Já nevím, mám baterii DELPHI v autě asi rok a půl a nikdy mi nevyplivla... Jestli nebude problém někde v autě nebo s Ah... Altiky na benzínových čtyřválcích vyráběj proud tak max. do 60 Ah +/- šestihrnkový víc, diesly ještě víc... Nechci radit a poučovat, ale v tomhle případě čím víc tím líp moc neplatí... Nadlábneš auto a altik už nestačí vyrobit dostatek proudu pro vše, tzn. pro fungování auta a ještě dobít baterku... Baterie je pouze na startování...