jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
Originál zaslal LOPOLO jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
Originál zaslal LOPOLO jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
:ucta: :ucta: :bigok: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
PS: už se těším, až tenhle klub bude vyžadovat od novejch členů jako registrační právo takovouhle vstupní prohlídku:
Hehe, tak to mi pripomelo, kdyz me nejakej nervoza napral svoji oktavkou na dvoupruhovym kruzaku (Litochlebskej - on vevnitr, ja venku) na levej zadni naraznik. Sel jsem do smyku, hodil jsem kontra, ktery chvilku nezabiralo, a kdyz se chytlo, tak to skublo tak dokonale, ze jsem pak sbiral jogurty z nakupu po celym aute :premet: . No pak jsme zastavili, pricemz jsem se musel chechtat, protoze on to odsral celym blinkrem a sklem na reflektoru, ale ja jenom doklapl rukou tu plastikovou listu na narazniku zpatky ... :australan Ale stejne se obavam, ze mi to uchyceni narazniku trosku vevnitr pokurvil ...