Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 okenní lišty

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
jiririder

#21 Příspěvek od jiririder »

taky se pridavam, mam cerne a rad bych menil za chrom. Jsem z jihu. Tak kdyby mel nekdo zajem :)
LosBizardos

#22 Příspěvek od LosBizardos »

taky chci zmenu :-), mam cerne na E61... Zlin, Uh, Olomouc
Tecto

#23 Příspěvek od Tecto »

Já mám nejraděj, když všechno na autě přesně sedí dle VIN. Žádný předělávky na M paket (pokud tam původně nebyl), atd...
Největší radost si udělám, když koupím origo doplněk. Třeba gumový koberce na zimu nebo obal na olej. Ale proti vkusu :wink:
sedyvlk6

#24 Příspěvek od sedyvlk6 »

Tecto píše:Já mám nejraděj, když všechno na autě přesně sedí dle VIN. Žádný předělávky na M paket (pokud tam původně nebyl), atd...
Největší radost si udělám, když koupím origo doplněk. Třeba gumový koberce na zimu nebo obal na olej. Ale proti vkusu :wink:

No ale to už ti to nebude sedět podle VIN :D
Tecto

#25 Příspěvek od Tecto »

No právě . . . :oops:

Chtěl jsem jen říct, že jsem kdysi začínal na veteránech a tak nějak ve mě zbyla ta originalita. A když doplněk, tak origo.
Nejhorší co znám je Xmas tree tuning - letitej vohnilák se spojlerama. Ale to sem nepatří. Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.
Schnekys

#26 Příspěvek od Schnekys »

Zdravím, měl bych tu na prodej komplet chromové lišty na E61. Navrhněte cenu. Děkuji
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Tecto píše: Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.
Tak vzhledem k tomu, že se tady lidi celkem naučili dávat na báwa (origo) díly z jinech BMW tak mi to tak nepatřičný nepřijde. Je to pak spíš "Individual", njn. VINko je jen odrazovej můstek. :)

Jinak chrom lišty mi nevadí je to stále celkem elegantní. Já bych chtěl zase na B sloupky highgloss ale to je drahý jak prdel. Nemáte někdo náhodou "skladem" ? :)

Všiml jsem si, že E60 v shadow line opticky snižuje střechu poňadž tenhle model ji má zrovna vypouklou jak želva a vždycky je k M-paketu. Resp. pár jsem viděl i s chromem (nevím zda to bylo na přání nebo dodělávky) každopádně v konfigurátoru k M-paketu autom. přibyl shadow line.
robines

#28 Příspěvek od robines »

Totic píše:
Tecto píše: Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.
Tak vzhledem k tomu, že se tady lidi celkem naučili dávat na báwa (origo) díly z jinech BMW tak mi to tak nepatřičný nepřijde. Je to pak spíš "Individual", njn. VINko je jen odrazovej můstek. :)

Jinak chrom lišty mi nevadí je to stále celkem elegantní. Já bych chtěl zase na B sloupky highgloss ale to je drahý jak prdel. Nemáte někdo náhodou "skladem" ? :)

Všiml jsem si, že E60 v shadow line opticky snižuje střechu poňadž tenhle model ji má zrovna vypouklou jak želva a vždycky je k M-paketu. Resp. pár jsem viděl i s chromem (nevím zda to bylo na přání nebo dodělávky) každopádně v konfigurátoru k M-paketu autom. přibyl shadow line.
Ted jsem to resil,pravda sice to neni origo dil...ale origo dil je pod tim :D tak to neresim...vysledek je totiz totozny. Proste si ty B sloupky nech polepit cernou lesklou folií za 500Kč a nikdo nic nepozná. Ja osobně mam origo cerne matne listy a k tomu jen leskle B sloupky a vypada to peckove.
Odpovědět