Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 okenní lišty
-
No právě . . .
Chtěl jsem jen říct, že jsem kdysi začínal na veteránech a tak nějak ve mě zbyla ta originalita. A když doplněk, tak origo.
Nejhorší co znám je Xmas tree tuning - letitej vohnilák se spojlerama. Ale to sem nepatří. Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.

Chtěl jsem jen říct, že jsem kdysi začínal na veteránech a tak nějak ve mě zbyla ta originalita. A když doplněk, tak origo.
Nejhorší co znám je Xmas tree tuning - letitej vohnilák se spojlerama. Ale to sem nepatří. Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.
-
- Člen Klubu
Tak vzhledem k tomu, že se tady lidi celkem naučili dávat na báwa (origo) díly z jinech BMW tak mi to tak nepatřičný nepřijde. Je to pak spíš "Individual", njn. VINko je jen odrazovej můstek.Tecto píše: Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.

Jinak chrom lišty mi nevadí je to stále celkem elegantní. Já bych chtěl zase na B sloupky highgloss ale to je drahý jak prdel. Nemáte někdo náhodou "skladem" ?

Všiml jsem si, že E60 v shadow line opticky snižuje střechu poňadž tenhle model ji má zrovna vypouklou jak želva a vždycky je k M-paketu. Resp. pár jsem viděl i s chromem (nevím zda to bylo na přání nebo dodělávky) každopádně v konfigurátoru k M-paketu autom. přibyl shadow line.
Ted jsem to resil,pravda sice to neni origo dil...ale origo dil je pod timTotic píše:Tak vzhledem k tomu, že se tady lidi celkem naučili dávat na báwa (origo) díly z jinech BMW tak mi to tak nepatřičný nepřijde. Je to pak spíš "Individual", njn. VINko je jen odrazovej můstek.Tecto píše: Na naše polohliníkový rakety už pasuje jen něco a pokud to není fakt dokonalý, tak je to hned vidět.
Jinak chrom lišty mi nevadí je to stále celkem elegantní. Já bych chtěl zase na B sloupky highgloss ale to je drahý jak prdel. Nemáte někdo náhodou "skladem" ?
Všiml jsem si, že E60 v shadow line opticky snižuje střechu poňadž tenhle model ji má zrovna vypouklou jak želva a vždycky je k M-paketu. Resp. pár jsem viděl i s chromem (nevím zda to bylo na přání nebo dodělávky) každopádně v konfigurátoru k M-paketu autom. přibyl shadow line.