Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 facelift Navi Business

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#21 Příspěvek od hurvajs77 »

m.deejay píše:...tak jsem to vyřešil přenosnou 7" navi s igo8...
to je opravdu úsměvné... :-D Voblepený sklo nějakou sračkou, to mě vždy pobaví, navigace v autě ale blb má na skle přilepený mobil :-D Stejně jako když vidím magora telefonovat s mobilem v ruce v autě za 3mil... Já bych tohle zakázal - pokud automobilka dělá navigaci, prostě ji bude mít v autě a nazdar bazar. Hovada co to mají skle jsou nebezečný, ale jsme v čechystáně, takže je dovoleno vše :mad:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
airbone
Klubové ID: 1836

#22 Příspěvek od airbone »

ani klasicka sipkova navigacia business nie je na zahodenie. Je to sice naprd bez mapy, ale na druhej strane vzdy ma to doviedlo kam som potreboval ked som siel niekde mimo do zahranicia. Naviguje to celkom presne ak su aktualne mapove podklady. Tie liftove navi business uz zobrazuju aj 2d mapu. Od starej sipkovej modul rozoznas podla toho, ze ma na sebe tlacidla 1-8 (programovatelne funkcie) Navi profi odporucam taktiez liftovu, tie moduly neumieraju ako starsie predliftove. Lenze je potrebne v tomto pripade vymenit aj panel klimy tusim, lebo faceliftovy kryt ma vacsie otvory pre ovladace klimy a potom to vyzera ako riadna kolotocarina.
Ale keby to zaelzalo na mne, rovno idem do CIC. Daju sa zohnat za prijatelne ceny a v CZ je viac ludi co ti to vie nahodit a rozbehat. Sam budem onedlho menit CIC namiesto CCC. Bohuzial moj "dodavatel"mi poslal omylom CIC sadu pre E90 namiesto E60 tak je na predaj (ak by niekto chcel pre E90 CIC komplet, piste sz :) )
airbone
Klubové ID: 1836

#23 Příspěvek od airbone »

sorry double post.... erased.
m.deejay
Klubové ID: 1429

#24 Příspěvek od m.deejay »

hurvajs77 píše:
to je opravdu úsměvné... :-D Voblepený sklo nějakou sračkou, to mě vždy pobaví, navigace v autě ale blb má na skle přilepený mobil :-D Stejně jako když vidím magora telefonovat s mobilem v ruce v autě za 3mil... Já bych tohle zakázal - pokud automobilka dělá navigaci, prostě ji bude mít v autě a nazdar bazar. Hovada co to mají skle jsou nebezečný, ale jsme v čechystáně, takže je dovoleno vše :mad:
No tak úsměvné to může být - každý má na to jiný názor. Když to vemu čistě ekonomicky, tak 7" navi ve 3d v češtině,s dvb-t,s modulem 3g online net,filmy na 32gb kartě atd...oproti tomu zabudovaná navi v autě se šipkama a mluví na mě německy, nebo anglicky...Jo dá se to všechno předělat-cena 4tis proti 20-25tis?
Samozřejmě je to lepší mít zabudované origo v autě, o tom žádná, ale je to asi o prioritách, finančních možnostech každého.
Jinak ve výhledu mě to nijak neomezuje a za další to nemusím pořád vozit v autě, jen když to potřebuju... :)
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
m.deejay
Klubové ID: 1429

#25 Příspěvek od m.deejay »

např. nabídka výše uvedeného za 3790kč :
Navigace PRESTIGIO Smart GPS GV7777, 1,2GHz,1GB RAM, 8GB, displej 7", Wifi,TV,Android 4.0, iGO Primo, mapy celé Evropy
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jendix »

hurvajs77 píše:
no nevim, podivej se v německu, je to to samý.. taky sou tu lidi co vozí ještě externí navigaci v autě..

jestli se nepletu, tak business navigace po faceliftu už ukazuje mapu..

jinak to že je to nebezpečný o tom žádná.. ale né každýmu origo vyhovuje.. ani f10 profi navigace nevyhovuje každýmu.. a jinak igo považuju za jednu z nejlepších na trhu, co se možností nastavení a stylu navigování týče..

priklanim k airborne.. sám mám taky klasiku business z predfaceliftu a na to jak často jí potřebuju to naprosto stačí.. navíc si člověk naporosto zvykne na slovní povely a nečumí tam kam v podstatě čumět nemá..

podle mě je nejlepší kombinace navigace a head-up displeje..

co se dodělání CIC týče, podle mě je to u předfaceliftu nesymsl.. jenom díly vychází na nějakých 30tkč + práce.. když si vezmu že předface má dneska cenu max. kolem 300tkč.. asi trochu nenávratná investice..
honzino
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od honzino »

pánové rozumím-li tomu dobře takže když mám business tak by upgrade na velkou Navi Professional vyřešil funkci tv ?u toho video modulu a CCC jednotky na tu profesional je zabudovaný nějaký DVB-T tuner nebo te verze profesional lišily -s TV/bez TV ?díky zai nfo,v e38 jsem byl na TV a filmy zvyklej,ale tady to je nuda jen audio ačkoli že z dývka
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#28 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Ne, DVB-T je zvlášť. Buď origo, připojená po optice nebo neorigo, ale k té zase potřebuješ jednotku externího A/V vstupu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
honzino
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od honzino »

Vlasta píše:Ne, DVB-T je zvlášť. Buď origo, připojená po optice nebo neorigo, ale k té zase potřebuješ jednotku externího A/V vstupu
divný že NAVI Profesional s TV už ho má v sobě,takže si sehnat jednotku i s modulem velký navio co má toto a po problému?a sam ozřejmě to nakodovat,doufám že pak dohoním časově Snejka,věčně nedostižnej člověk,nicméně jeden z nej
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#30 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Netuším, jakou navi Profesional máš na mysli, ale Navi Professional CCC v E60 ho nemá
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hurvajs77

#31 Příspěvek od hurvajs77 »

o tom jsem take nikdy neslyšel, že by Professional měla v sobě DVB-T. Jde dodělat, ať už originálním, tak neorigio.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Snejk »

protoze nema.. ma jen klasickej tv tuner na optice jako v e65
honzino
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od honzino »

kolik stojí +umí to někdo dodělat ?
Tecto

#34 Příspěvek od Tecto »

Já bych to neřešil. Mám Professional a stejně můj starej Navigon byl lepší. Podle mě to nestojí za ty expozice. Display je na informace obecně a když už to nemá navigaci, tak bych do toho nevrtal. Můžeš to jen pokazit. A TV tuner to je teda pořádná blbost. BMW je na ježdění a ne na dívání se na telku. Na to jsou placky v obýváku. Ale je pravda, že s tou se zas tak dobře neprojedeš :D
hurvajs77

#35 Příspěvek od hurvajs77 »

to je vidět, že nemáš TV nebo video. Pak by jsi pochopil. Není nic lepšího, když si můžeš za jízdy pustit filmeček... :-)
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od matiz »

Filmy jsou tak na hozeni to do skarpy, takovy necekany vystrel muze udelat pekne blato na hristi. Koncerty panove, koncerty jsou super :D

TV je podle mne uplne na nic, kdyz vidim ty hovna co tam davaji, je mi na zvraceni, ani na tv noviny se nemuzu divat, protoze je to hnus.
Tecto

#37 Příspěvek od Tecto »

Já mám auto na ježdění a televizi na dívání. Je to o přístupu každýho. Ale vzhledem k tomu co se dneska děje na silnicích, tak se raděj věnuju řízení než abych čučel na bednu a do něčeho nebo někoho vlítl. TV v autě za jízdy je dobilovina. Když ale stojím a čekám na někoho, tak OK, proti tomu nic nemám.
dom4130

#38 Příspěvek od dom4130 »

Jen pro trochu oziveni, nakonec jsem sel do Dynavin DVN E60, a je to naprosto TOP. Za 17tis, mam kvalitni dotykovy display k nerozeznanu od puvodniho, navigaci, couvaci kameru, prehravani medii (muzika, video, obrazky) z flash, sd, hdd, iPod, streamovani pres bluetooth z telefonu a k tomu jeste zobrazeni nejen teploty motoru :) Takze kdo o tom uvazuje, at nevaha - myslim o dost lepsi, nez tam cpat "Profi traparnu" co neumi nic a jeste za to davat 25tis a vice podle toho co chcete navic. Podotykam, ze to je pouze pro navigace Business, nebo uplne bez navigace.

Kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, klidne piste.

PS: Tim padem mam na prodej puvodni display, kdyby nekdo chtel.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#39 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

No klidně hoď link kde Dynavina mají..

Ještě jeden LAMA dotaz k CCC (nejlépe z LCI) do předface.. Všiml jsem si, že někteří mají ve středovce tzv. odkládací přihrádku na rukavice a ti co mají dvoj CD tam není nic (a vypadá to teda dost stroze). Je tedy problém, že při upgrade na CCC + professional je přihrádka zrušena? Někde jsem tu četl, že se mění i panel klimy pač má LCI menší kolečka či co.. :) :?:
Sonny

#40 Příspěvek od Sonny »

Totic píše:No klidně hoď link kde Dynavina mají..

Ještě jeden LAMA dotaz k CCC (nejlépe z LCI) do předface.. Všiml jsem si, že někteří mají ve středovce tzv. odkládací přihrádku na rukavice a ti co mají dvoj CD tam není nic (a vypadá to teda dost stroze). Je tedy problém, že při upgrade na CCC + professional je přihrádka zrušena? Někde jsem tu četl, že se mění i panel klimy pač má LCI menší kolečka či co.. :) :?:
Ano, pokud ma auto dve mechaniky, nikdy nema prihradku a ano, je to dost blby. Uz tak neni kam dat treba mobil..
Odpovědět