Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PDC e39
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
hoši mám dotaz - při výměně předního nárazníku jsem si vepředu jedno čidlo z****, rozpadlo se vedví při vyndavání z lišty jako by to byl papír. Zadní fungovaly do druhého dne, kdy jsem měnil zadní nárazník.
Čidla jsem dal zpátky a nefunfuje ani jedno kolem celého auta... při aktivaci tlačítkem PDC se ozve několika vteřinový táhlý tón a tlačítko se rozbkliká... neví někdo, čím by to mohlo být?
A teorie, že nefunguje-li jedno tak PDC nefachčí je míněna na celém autě, nebo vpředu/vzadu?
Čidla jsem dal zpátky a nefunfuje ani jedno kolem celého auta... při aktivaci tlačítkem PDC se ozve několika vteřinový táhlý tón a tlačítko se rozbkliká... neví někdo, čím by to mohlo být?
A teorie, že nefunguje-li jedno tak PDC nefachčí je míněna na celém autě, nebo vpředu/vzadu?
Pakliže ti všechny PDC ultrazvukové senzory ťukají, tak by měl být problém v PDC jednotce.
Pokus se je všechny lehce očistit.
Pokud je jeden špatný, neměl by ťukat a PDC jednotka vyhodí chybu a vypne celou funkci PDC.
Tlačítko na zap/vyp PDC ti svítí nebo bliká?
Údajně senzor může i tikat a může být špatný.
Pak jedině koupit jeden nový, o kterém jasně víš, že je OK a jít na to vylučovací metodou..
Ale to bude dobrej wopruz..
Nejmenší zlo, všechny senzory vyndat a pokusit se to vyzkoušet postupně na jiném autě, kde PDC v pohodě funguje.
Pokus se je všechny lehce očistit.
Pokud je jeden špatný, neměl by ťukat a PDC jednotka vyhodí chybu a vypne celou funkci PDC.
Tlačítko na zap/vyp PDC ti svítí nebo bliká?
Údajně senzor může i tikat a může být špatný.
Pak jedině koupit jeden nový, o kterém jasně víš, že je OK a jít na to vylučovací metodou..
Ale to bude dobrej wopruz..
Nejmenší zlo, všechny senzory vyndat a pokusit se to vyzkoušet postupně na jiném autě, kde PDC v pohodě funguje.