faktem je, že když si lidi zkoušej typnout, jak je to auto starý, tak většina těch, co nemaj ánunk, nahazujou "takovejch 13 až 15 leeet??". Tak řeknu "22" a pak je dorazim výbavou a sem spokojenej
jinak já mám spíš ten dojem, že podbízivá politika roozných koncernů se bude pořád stupňovat a nový pekáče o velikosti půdorysu 4 dětských autosedaček se budou prodávat jako houby po dešti. Protože proč? Protože souseth se může posr*t zásvistí, že sem si letos dovolil jak dovolenou v Hrvatsku, tak NOVÝ auto! Co na tom, že to kolikrát bylo hrazený z jedný půjčky

. Nemá to žádnou výbavu, nejede to, ošklivý je to jako halucinace vietnamského designéra, ale mám záruku woe a spotřeba je Pí / 100km. Automobilky budou fokusovat na lowcostování a downsiging a to jim přinese nezbytný budget, jež posléze představenstvo rozmenedžuje mezi členy meetingu a všichni budou spokojení a pojede se dál

.
Proti proudu jde asi nově například Pežó, kterej bude auta údajně zdražovat, protože se chce stát prémiovou značkou