Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 540i vikendovka HOBBY CAR
-
Debilne keci nato vas je, polovicka zvas byva u rodicou a druha ma auta na splatky a prave vy sem budete pisat
A ked nie mate auta v zaklade na 15" plechoch a ste radi ze ste kupili za 50 pretoze vam platy nato nestacia, pride vedsi servis a hned predavat alebo menite za felicie - NASRAT VAM DO PAPUL
ze som Slovak ktory byva a žije v ČR natom nic nemeni ze svoje auto rad, nikdy som ine auto ako BMW nemal a kazde znich som mal rad a zalezalo mi nanom co je natom nepochopitelne???
Asi by sa vam lubilo keby mam auto od hnoja a polepene izolackou ale ja niesom vy to je ten rozdiel, nemam auto len na vozenie z bodu A do bodu B.
No a az teraz sem mozete pisat kokotiny.

A ked nie mate auta v zaklade na 15" plechoch a ste radi ze ste kupili za 50 pretoze vam platy nato nestacia, pride vedsi servis a hned predavat alebo menite za felicie - NASRAT VAM DO PAPUL
ze som Slovak ktory byva a žije v ČR natom nic nemeni ze svoje auto rad, nikdy som ine auto ako BMW nemal a kazde znich som mal rad a zalezalo mi nanom co je natom nepochopitelne???
Asi by sa vam lubilo keby mam auto od hnoja a polepene izolackou ale ja niesom vy to je ten rozdiel, nemam auto len na vozenie z bodu A do bodu B.
No a az teraz sem mozete pisat kokotiny.
Daudgen píše:dotaz, proč nekoupíš M62B44 a nazstavíš do té tvé vyvoněné 528i? Vím že je tam dost rozdílů mezi R6 a V8, ale nevěřim tomu, že předfaceliftová 528 jěště nic moc vzhlížející se prodá za 120k, jestli by pro tebe nebyla cesta přestavby lepší....
Ty jo. kupit motor za 20 + prislušenstvo knemu + servis, tak to radsej kupim original kus v zaklade a prekopem ho na nejaku super vybavu.
vydel som 540ky aj za 50 v zaklade co sa oplati viac ako prekopavat motor.
Inak pocitam s predajom mojej e39 +- 90 nie 120
zverbo píše:rooc píše:to se neomlouvej.., dost slováků co jsem si všiml.., má potřebu si něco dokazovat.., je to tak nějak ve vás
A ano mam potrebu si dokazovat vsetko, pretoze som bastard a kazdu korunu som zarobil vlastymi rukami a zatie peniaze si kupujem veci ktore mam rad lebo som nane musel makat!
Kdyz to zakomponujes do pisnicky...tak na tom mozna neco zarobis:-) rytmus hadra:-)) ...sches si kuupit auto nooove a zit na vysoke nooohe:-DDDD
rooc píše:zverbo píše:rooc píše:to se neomlouvej.., dost slováků co jsem si všiml.., má potřebu si něco dokazovat.., je to tak nějak ve vás
A ano mam potrebu si dokazovat vsetko, pretoze som bastard a kazdu korunu som zarobil vlastymi rukami a zatie peniaze si kupujem veci ktore mam rad lebo som nane musel makat!
Kdyz to zakomponujes do pisnicky...tak na tom mozna neco zarobis:-) rytmus hadra:-)) ...sches si kuupit auto nooove a zit na vysoke nooohe:-DDDD
nemam zapotreby, mam skoro vsetko co som chcel

Daudgen píše:to jako promiň, ale hezká E39 začíná na 150k. Hezká 540i bude stát třeba 180k.
ano pravda to vieme vsetci ale ako iste vies moj pripad je taky ze momentalne keby kupim 540i mam bohužial len 80 nanu ked predam moju e39 budem mat potom 150k ALE kedze mam nakomplet M bezovy interier s komplet M prislusenstvom a body komplet M + veci z M5 KTORE chcem dat do 540i ktrou kupim OTO lacnejsie pretoze to vsetko mam!
Realne maju tie veci hodnotu tak 70 + 540i za 80 a mas hned peknu e39.
Nemozem si dovolit viac, mam rodinu a navyse ma caka bazen a altan na jar a to je prednejsie ako BMW za 180.
Ja bych se spis zdrzel tech silackejch kecu o 15" a aute v zakladu. To ti sem pak muze taky nekdo napsat, ze radej bude jezdit origo 15", nez si koupit nejake 18" nebo 19" z polska kam si znak bmw musis nalepit:-/ .(a hodnotu maj defakto stejnou)... To se pak clovek ani nemuze divid, ze kdyz prijede na sraz, tak si tam nema s kym pokecat:-)
To berem! pravda svetu sveta, pokial mas prehlad o temach e39 tak vies aj to ze mam objednane 19" TUPAC co nie je polska vyrobca ako alesio, chcel som 19" BETY z e53 ale nemozem zohnat nikde.
A pokial si bol na BIGU 2012 bol som jediny kto mal 18" ACS z e60 ano boli tam 3 BMW ktore maju tieto kola ale v rozmere 17" ktore bohuzial v Aachene nevyrabaju takze repliky.
A pokial si bol na BIGU 2012 bol som jediny kto mal 18" ACS z e60 ano boli tam 3 BMW ktore maju tieto kola ale v rozmere 17" ktore bohuzial v Aachene nevyrabaju takze repliky.
musis citat pozorne ja tvrdo nemakam ani som nikdy tvrdo nemakal a ani nebudem, v ringu je to ine tam makam nadoraz
necitas pozorne ale ze miesto y dam i tak to ta zaujima, dalsi co ma ...
a nemozes pochopit co? ze som cudzinec a ovladam hovorovo 4 jazyky a keci neviem napisat spravne, to si teraz zabil tym "y"

necitas pozorne ale ze miesto y dam i tak to ta zaujima, dalsi co ma ...
a nemozes pochopit co? ze som cudzinec a ovladam hovorovo 4 jazyky a keci neviem napisat spravne, to si teraz zabil tym "y"

Perunwit píše:chlapče... ty seš tak zbrklej... škoda diskuse s tebou
tak naco si sem vobec pisal do tejto diskusie, naco? aby si bol zaujimavy tvrdym y a tym ze citas nepozorne? co si do tejto temy dal zaujimaveho - radu /okrem toho y - ktore si cenim inak lebo to som vobec nevedl, je to sleng a to ma bohuzial neucili/ alebo postrech nejaky k 540i?
A inak prepacte ze som napisal stary kojot ked mam 27 ale bohuzial je to tak... /nechcel som urazit fotrov/ sice sa citim na 18 ale už 18 nemam, vypliva to zo zivota samotneho, priority ako rodina , jej stastie a blaho, vlastny domov a zivot bez dlhov ma presuvaju do kategorie stareho fotra tak som to myslel, to ze mam 27 a som fyzicky na maxime stym nic nema.
-
Mam v poradi stvrtu e39 a predavam ND zo specializaciou na e39 takze nieco o nich viem ale prave som chcel vediet co 540i obnasa na servise /co sa sere a co odchadza/ , motor jeho nedostatky, prevodovka aka je ok, naco si dat pozor pri kupe, co hladat vnej aby som nekupil pokladnicku atd...
Mam docela dobre vybavenu dielnu takze si robim vsetko sam, mam aj diagnostiku, neni problem v e39 prekopat podvozky alebo komplet interiery, dorabat navigacie, prerabat Mpakety, prehadzovat motory atd... ale nemam skusenosti s 540i motorom a jeho prislusenstvom to je ten problem,
ako pisem už som bol pozerat x 540i ale polka bola fuchtle a druha olejnicky, ja viem co by som za 80 chcel, preto chcem kupit 540i do 80 - 90 - 100 ked nato pride najlepsie dobru spolahlivu bez M lebo to mam a dam to donej - tak ako pisem v topicu o prestavbe M
to je moj plan to je moj zamer
Mam docela dobre vybavenu dielnu takze si robim vsetko sam, mam aj diagnostiku, neni problem v e39 prekopat podvozky alebo komplet interiery, dorabat navigacie, prerabat Mpakety, prehadzovat motory atd... ale nemam skusenosti s 540i motorom a jeho prislusenstvom to je ten problem,
ako pisem už som bol pozerat x 540i ale polka bola fuchtle a druha olejnicky, ja viem co by som za 80 chcel, preto chcem kupit 540i do 80 - 90 - 100 ked nato pride najlepsie dobru spolahlivu bez M lebo to mam a dam to donej - tak ako pisem v topicu o prestavbe M
to je moj plan to je moj zamer
-
Ty jo Zverbo klídek,
já tě celkem chápu, ale dle mýho na to jdeš špatně. Vyser se na to, že máš doma M věci. Prodej to všecko, vem, co ti dá prodej auta + příslušenství a mazej do reichu pro hezkou 540 v M-ku, vždyť jich je tam jak sraček. Plus pak bude, že máš auto origo m-paket a ne dodělanej M-paket. Ono to pak může zvýšit hodnotu auta jako samotnýho. Přecijen cokoli dodělaný mělo nějakej prvotní impuls pro přestavbu a těžko budeš při dalšim prodeji vysvětlovat, že jsi neměl káru zbořenou až hamba a žes jí neopravoval nýbrž šperkoval.
MJ. tady na foru 540i stříbrná barva cena tušim 170 tyček a pyčo to je hustokrutá kára, mít volný lóve, tak jí mám, takhle mám halt svýho mazlika.
Jinak mě se tvoje auto docela líbí, nejsem úplně fanda black světel vzadu a nemusim moc ty vylezlý kola, ale jinak hezká barva, hezká výbava.
já tě celkem chápu, ale dle mýho na to jdeš špatně. Vyser se na to, že máš doma M věci. Prodej to všecko, vem, co ti dá prodej auta + příslušenství a mazej do reichu pro hezkou 540 v M-ku, vždyť jich je tam jak sraček. Plus pak bude, že máš auto origo m-paket a ne dodělanej M-paket. Ono to pak může zvýšit hodnotu auta jako samotnýho. Přecijen cokoli dodělaný mělo nějakej prvotní impuls pro přestavbu a těžko budeš při dalšim prodeji vysvětlovat, že jsi neměl káru zbořenou až hamba a žes jí neopravoval nýbrž šperkoval.
MJ. tady na foru 540i stříbrná barva cena tušim 170 tyček a pyčo to je hustokrutá kára, mít volný lóve, tak jí mám, takhle mám halt svýho mazlika.
Jinak mě se tvoje auto docela líbí, nejsem úplně fanda black světel vzadu a nemusim moc ty vylezlý kola, ale jinak hezká barva, hezká výbava.