janbrasna píše:Jj, to je klasika… s dobou popraská topná spirála výhřevu, většinou stačí když se člověk zvenka pro něco natahuje, tak si na sedačku kleknout, to je skoro jistá cesta do pekla…
Podobných slabých míst je víc, blbě umístěné moduly, do kterých nateče voda a zkratují, špatně vyrobená relátka v pojistkové skříni která probíjí a zkratují… To pak krásně celým autem voní spálenina a z kufru se valí dým ;DD
Už jsem přestal sbírat servis bulletiny E6x s podobnými problémy — původně jsem chtěl dát dohromady všechny co se mě týkají a najednou to nechat v servisu vyměnit, ale popravdě… už mi došly síly hledat další a další, ten seznam co jsem měl mě děsil dostatečně ;}
Mohl bys prosím sehnat jak píšeš servis buletin na model e61 rok 06 ?
At vím co vše je z výroby zmršené a na co si dát pozor ?
Alespon nějakejch pár závad co jsou kritické. Otec má toto auto skoro FULL a nechci aby semu něco přihodilo když by to šlo preventivně dopředu opravit. Jde mi fakt jen o kritické problémy. Zatim vím jen o pár věcech ala zadní dveřekufru a kabel cose láme a neutěsněné 5brzdové světlo a zatíkání vody do jednotky co mají všechna E61.
Díky kdyžtak SZ pokud je to tajné.