Takže podle zjištění výbavy je to tak-Stereo systém se šesti reproduktory:
- 2 středové v obložení předních dveří
- 2 středové za zadními sedadly
- 2 centrální basové pod sedadly řidiče a spolujezdce
Máš pravdu, musel jsem si projít specifikace. Hifi má oproti standardu navíc 2×2 tweetery a L7 má oproti hifi navíc 2 na zadním platě a přední centrál surround. (Jsou taky jiné zesilovače, procesory a možnosti nastavení v každé verzi…)
celkově ta e 60 hraje moc nic.., když to porovnáte třeba s oktávkou...já ani nevím ci mám...mám teda kombi...uprostřed palubky u skla je cosik pak dveře vpředu vzadu pod sedačkama rádoby woofery a vzadu v kufru nastropě 2 repro
Ono všechny báwa posledních cca 10 let hrajou na prdel, pokud člověk nemá L7, DSP nebo M/Individual… Bohužel i upgrady jsou zdlouhavé, složité a drahé, na E63 jsem upgrade z HiFi Audio na BSW Stage I loni zavrhnul a zkoumam dál, jestli někdo nedělá rozumný plug'n'play upgrade pod €500…
rooc píše:celkově ta e 60 hraje moc nic.., když to porovnáte třeba s oktávkou...já ani nevím ci mám...mám teda kombi...uprostřed palubky u skla je cosik pak dveře vpředu vzadu pod sedačkama rádoby woofery a vzadu v kufru nastropě 2 repro
Na té palubce to mám taky a po otevření jsem zjistil, že je to jen připravený pro dodatečnou montáž repro. Zjistil jsem, že tam se dává jen při výbavě logic7. Výškové reproduktory do předních dveří (jsou to ty u zrcátek) a zadní dva výškové (ty jsou hned vedle těch co jsou v tom stropě) se dávají ve výbavě Top hifi a taky logic7.