Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Uplatnění havarijní pojistky
-
Rozhodně. Kdyby to chtěli někam převést, tak to odmítni, nebo jim řekni, jestli ti vystaví papír, kde se zaručuji, že při manipulaci s vozidlem (nepojízdné) nedojde k dalšímu sekundárnímu poškození, které by mělo vliv na plnění pojistné události, vzhledem k charakteru poškození (převodovka). A to ti nikdo nedá a přijedou tam, kam potřebuješ. 

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, otřepu tohle trochu starší tema.
V současnosti řešim havarijní pojištění (e61 525d touring 130kw 2005/12), doposud jsem u kooperativy, kde platím ca. 19 tis kč s 10% spluučastí. Táta si nechal auto pojistit u Český pojištovny, která byla cenově nejlepší, zkusil jsem si to teď nechat přepočítat a u český to vychází na 14 tis all risk s 5% spoluúčastí, což je slušnej rozdíl.
Může mi někdo říct, zda se to nechá sehnat ještě někde výhodněji? Případně jaké máte zkušenosti s pojištovnami, četl jsem právě např. to, že ČP není zrovna, co se placení týče, nijak extra štědrá, nechtějí prý pak proplatit všechny škody atd. atd.
Předem díky za info.
V současnosti řešim havarijní pojištění (e61 525d touring 130kw 2005/12), doposud jsem u kooperativy, kde platím ca. 19 tis kč s 10% spluučastí. Táta si nechal auto pojistit u Český pojištovny, která byla cenově nejlepší, zkusil jsem si to teď nechat přepočítat a u český to vychází na 14 tis all risk s 5% spoluúčastí, což je slušnej rozdíl.
Může mi někdo říct, zda se to nechá sehnat ještě někde výhodněji? Případně jaké máte zkušenosti s pojištovnami, četl jsem právě např. to, že ČP není zrovna, co se placení týče, nijak extra štědrá, nechtějí prý pak proplatit všechny škody atd. atd.
Předem díky za info.
rozhodně ne allianz......to je nadlouho.., ale u té pojišťovny bych si nenechal pojistit nic, ne že mi dote´d neproplatili pojistku za mercedes, ale měl jsem pojištění i na cestu do ameriky...komplet co tam šlo nebouchat... a jelikož jsme jeli parta kamarádů a v miami a key west jsme řádili jak černé ruky, rozbili jsme 2 vodní skůtry...no rozbili...., cosik se tam poťukalo..., a v usa mi přímo vypsali papír na pojišťovnu, přesně jak měl být já jim to tam v hotovosti dal (1600usd) a tady jsem s tím přišel na pojišťovnu výsledek ---- vyliž si anální věneček....allianz....všechny postřílet.....ČP - frajer mi s traktorem v zimě při odklízení sněhu couvnul do auta, proraženej přední nárazník..., nárazník a 2 čidla pápá..., Čp- vyplatila 11200,- , novej nárazník.., když to beru dle cen 13500,- PDC čídla nevím,,, kde je práce a lak...
čili.., to mě taky moc nepotěšilo..., dneska mám havárku u ČPP, za 7500,- ročně!!! pojištěno na 250k, a drbu to.., ale co bych doporučil..., raději nebourat...a když už dělat pojistnou událost, tak mít na zahradě čórku z které si člověk pobere ND...

-
- Kontaktovat uživatele:
no moc jsi mě nepotěšil.. nějak to ještě zvážim.. já jsem jinak o alianz četl, že to je jedna z nejlepší pojištoven..rooc píše:rozhodně ne allianz......to je nadlouho.., ale u té pojišťovny bych si nenechal pojistit nic, ne že mi dote´d neproplatili pojistku za mercedes, ale měl jsem pojištění i na cestu do ameriky...komplet co tam šlo nebouchat... a jelikož jsme jeli parta kamarádů a v miami a key west jsme řádili jak černé ruky, rozbili jsme 2 vodní skůtry...no rozbili...., cosik se tam poťukalo..., a v usa mi přímo vypsali papír na pojišťovnu, přesně jak měl být já jim to tam v hotovosti dal (1600usd) a tady jsem s tím přišel na pojišťovnu výsledek ---- vyliž si anální věneček....allianz....všechny postřílet.....ČP - frajer mi s traktorem v zimě při odklízení sněhu couvnul do auta, proraženej přední nárazník..., nárazník a 2 čidla pápá..., Čp- vyplatila 11200,- , novej nárazník.., když to beru dle cen 13500,- PDC čídla nevím,,, kde je práce a lak...čili.., to mě taky moc nepotěšilo..., dneska mám havárku u ČPP, za 7500,- ročně!!! pojištěno na 250k, a drbu to.., ale co bych doporučil..., raději nebourat...a když už dělat pojistnou událost, tak mít na zahradě čórku z které si člověk pobere ND...
co se týče nebourání, náhoda a je blbec.... sám jsem ještě nehodu nezažil.. jednou mi zadek ještě u e36 začal tancovat v namrzlým tunelu a moc příjemný to nebylo.. bez pojistky bych si to dneska asi nedal.. možná až auto bude starší.. tak jen vandalismus a živel se zvěří.. nehledě na to, že ceny havarijních za posledních pár let podstatně klesly.. za co bylo dřív jen povinný je dcenska pomalu havarijní..
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak s tou kooperativou tě trochu zklamu.. měl jsem pojistku na sklo - 20tis a za sklo uhradili jen 13,5tis.. tak trochu nechápu proč mají ten limit.. prý sklo nebylo originál a za to víc nedají.. už jsem podal výpověd.. jdu jinam.. asi nakonec k české pojištovně nebo generali.. musim to ještě promyslet co vyjde líp.. zatim to vypadá na českou..janbrasna píše:Tak na to DASko bych se zeptal… Mně ho všichni rozmluvili, že je úplně k ničemu (a rovnou radši volam "právníkovi" na telefonu a všichni měknou…) — tak jaký s nim jsou zkušenosti…
Jinak co se pojistek týče, musim vychválit Kooperativu, vždycky všechno hned, žádný vofuky, spokojenost.
jinak ohledně jinejch pojištoven.. co jsem slyšel, největší jistota bude alianz.. prý u nich není problém s placením.. horší je už cena.. jsou dvakrát tak dražší..
-
Takze co se tyce havarijka allrisk s 5 procentni spoluucasti...mam moznost sehnat povinny ruceni,skla,plus allrisk dohromady cca okolo 13-14 tis na 530D 04 rok na cenu 220 tis kc.
Mel jsem ted pojistenou a6 Taky tenhle komplet a cena byla 14500 rocne,a to ma audi o 1.0 vetsi koeficient vypoctu nez bmw, kdyby mel nekdo zajem mohu zaridit.
Joo a je to allianzka
Mel jsem ted pojistenou a6 Taky tenhle komplet a cena byla 14500 rocne,a to ma audi o 1.0 vetsi koeficient vypoctu nez bmw, kdyby mel nekdo zajem mohu zaridit.
Joo a je to allianzka