Já jsem 14 dní po výměně.Materiál koupen za 3600kč s daní 4ks značka FEBI. Práce byla za 3500kč.Byla to makačka.Nešly mi vylisovat ani hovno.Byly úplně spečené a tak šla celá náprava i s diferákem dolů. Musím ale přiznat, že je to fakt rozdíl a stojí to za to.
já se připojuju s dotazem, může někdo případně napsat jak se to projevuje? když jsou tyto silentbloky špatný? případně jak je na tom e60, jestli se nepletu, odchází to tam stejně.. alespoň tak jsem to slyšel od mechanika..
ja se tedy taky pridam. Origo silace vc montaze 8200
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
jurasis píše:Měchy jsou tvrdší než pružiny...
Tlakem v měchu lze nastavit světlou výšku, ne tuhost pérování...
Jedinou "výhodou" vzduchu je nezávislost na váhovém zatížení nápravy...
Měchy jsou rozhodně měkčí než pružiny.Se svez třeba v X5 s měchama a bez měchů.S měchama to jen žehlí silnici zato s pružinama je to koza uskákaná.Už jen logicky ti guma přenese mín vibrací do kastle než ocelová pružina.
Jinak čím víc měch nafoukneš tím je tvrdčí a auto vyšší.
hmmm tak nevim, mam mechy, velky silentbloky v ramenou vymeneny a na pricnych prazich je to tvrdy jako prase.
pokud to zatizim (nalozim do kufru alespon 30-50kg) tak je to o hodne lepsi
takze z meho subjektivniho dojmu rikam, ze mechy jsou tvrdsi (pokud samozrejme nemam na zadni naprave neco rozhasenyho...)
Čaute,
jsem týden po výměně 4kusů silentbloků napravy a musím uznat, že ted se mi zase po dlouhé době hledání (nesmyslných) příčin zase jezdí nádherně pohodlně bez ran a vibrací.
Ještě jsem to pojistil všemi tyčky stabilizátorů a mám z toho zase BMW, investice do těchto dílů se opravdu vyplatila!