No když myslíš,jen jsem chtěl říct že za takovýhle peníze bude ten Bawor taky "hnus velebnosti" jen s tím rozdílem že bude stát dost peněz ho udržet v provozu .
Tak se hlavně neukvap,osobně bych dal radši přednost autu s origo lakem.
fakt je že 20tis za auto co stálo přes míli je strašnej nepoměr, a pokud si ho koupíš ČR tak to rozhodně nebude nic moc,za tyhle peníze se dá sehnat něco slušnýho jedině v německu,ale už v tom není dovoz a přihlášení a ještě musíš dobře vybírat a počítat s dálkovou a spíš i s lehkou opravou
Za tyhle peníze to nebude dobrý auto ani v Německu, nehledě na to, že by to s dovozem stálo dalších 10 000 Kč navíc + EKO poplatek (podle typu motoru). Takže by sis vlastně koupil to stejný, co tady (stavem) akorát by tě to stálo v lepším případě 50 000 Kč a za to je už docela použitelná E36ka
já loni koupil e34 TDS touring za 30 000kč,ekopoplatek 3 000kč,mělo to děravý prahy,oděrky zapravené lakem na nehty a folie s vadama.interiér šedý socka.má to jen ABS a el.zrcátka+šíbr.tažné a na tachometru bylo 270 000km.a dokonce i nějaký doklady od přihlášení v čr a km seděj.
dnes po roce a 50 000km udělám resumé:vyměnil jsem žhavičky,čepy,ramena-to vše bylo původní.věci jako destičky a oleje s filtrama neberu v potaz.a spotřebu průměrem mam 7,5l/100km.jel jsem i za 6,3 a s na podvalu naloženou druhou e34 TDS za 10,5l/100km.voda nemizí a auto se nevařilo nikdy.spotřeba oleje 1l/10 000km.auto plánuju trošku vyšperkovat a na dálší léta s ním počítám.
tím chci říct,že za málo pěnez to může bejt mechanicky v pořádku a jde koupit něco na čem se dá stavět
To sice ano, ale jak píšeš, mělo to např. děravé prahy. Teď si vem, jak by to auto vypadalo, kdyby se odstrojilo. Pokud by to bylo stejný, jako u mojí starý E36 325 TDS, tak já bych do toho auta už v životě nesedl.
v německu se daj přes mobile najít pěkný kousky jen to chce tam hned zavolat a zajet.
Já jsem si loni přivezl e34 525tds touring 4.měs 96 najeto poctivých 198tis(luxusně málo pro tohle autoa ten věk)není nikde zrezlý,v ceně byly nové zimní pneu Michelin na alu,auto má klima automatik a je čistý,eko daň 3tis
neříkám že jsem se vešel do 20tis,ale za ty peníze jsem se svým kaufem maximálně spokojenej a myslím že tomu autu se nevyrovná ani passat za 130tis/kč
No přece jen sem si to dovezl(e 36 325 TD) vzal sem mechanika a pry dobrý , tak olej ve vodě nakonec nebyl- ani ň, dnes najeto už 120 km a problém jediný- jeden tlumič vzadu je ko, tak uvidím....
ROBi píše:To sice ano, ale jak píšeš, mělo to např. děravé prahy. Teď si vem, jak by to auto vypadalo, kdyby se odstrojilo. Pokud by to bylo stejný, jako u mojí starý E36 325 TDS, tak já bych do toho auta už v životě nesedl.
já v tom jezdim a fakt mam v háji jen ty prahy.ty budu až bude teplo vyvařovat.jinak co se týče nosníků atd.tak vše OK.ve shnilym nebezpečnym autě bych nejezdil.
svět je malý, dnes jedu na benzínku a co nevidím předtím zmíněná 524 v myčce btw tak to TDčko co sem koupil E36 http://www.rajce.net/a4616315 zatím sem nenašel ani kousek rzi - originální stav z r 1992 až na ten předek no
Abych pravdu řekl, tak teda z tý jedný fotky mě to auto totálně nezaujalo ten předek, to je šílenost, nehledě na to, že to má vyměněný celý předek (podle nestejného odstínu modré), ale tak zase co by člověk za ty peníze chtěl. Tak hlavně, ať to dobře jezdí, je fakt, že v tomto případě asi až tak o vzhled nejde, jako spíše o to mít ten motor v pořádku z důvodu možnosti levnější nafty, že?
ROBi píše:Abych pravdu řekl, tak teda z tý jedný fotky mě to auto totálně nezaujalo ten předek, to je šílenost, nehledě na to, že to má vyměněný celý předek (podle nestejného odstínu modré), ale tak zase co by člověk za ty peníze chtěl. Tak hlavně, ať to dobře jezdí, je fakt, že v tomto případě asi až tak o vzhled nejde, jako spíše o to mít ten motor v pořádku z důvodu možnosti levnější nafty, že?
ten předek měněný opravdu neníjen je přepatlána původní barva, kvůli tomu, že bylo tuknuté na levý roh a odnesla to trochu kapota, blatak a naraznik, po srovnání to bylo vzitý asi válečkem či co dost důkladně sem zkoumal všechny nosníky podlahu atd jestli tam není stopa po nárazu anikde ani prd. Motor se zdá být vpořádku až na ozývající se hydroštel/y, už po výměně náplní a pro prasklou hlavu nebo fouklé těsnění nehovoří nic