Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vibrace E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
code
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od code »

Mám volný tady tyhle silentbloky ale nemůžu to najít v katalagu, nevíte kde to přesně najít? Dík

Obrázek
noname
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od noname »

to není siláč, je to kulak/kloub, od něj doleva vede hliníková trubka, která je zakončená siláčem, doporučuji vyměnit i tuhle...
MladejSlehacka

#23 Příspěvek od MladejSlehacka »

ahoj chlapy prosim vas mam podobný problém. Dnes jsem nasadil letnaky a presne jak rikate ze kolem 90 - 100 zacne neco vybrovat tak to same maj i ja ale jeste k tomu kdyz zacnu brzdit tak se mi uplne strasne rozklepe volant. cca pred 2 mesici jsem menil predni kotouce a desticky za novou sadu a skoro kazdy mi rika ze jsou v spatny kotouce ze je mam prohli. Kola jsou vyvazena a trochu vybruji. mUze to byt u gumou to vybrovani?
jezour

#24 Příspěvek od jezour »

Tak jsem vyměnil ty čtyři velký silentbloky na zadní nápravnici. Po výměně uplně jiný auto. Problém je ten, že jsem dal meyle (ne HD), který jsem měl za dobrou cenu, ale jejich životnost byla velice krátká. Proto bych se chtěl zeptat, kdo máte s jakou značkou, nebo origo z BMW silentblokama zkušenost?
Odpovědět