Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výměna repro e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jiriik »

wat69 píše:hod link na ten menic co jsi koupil...
Dik

http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... stupu.html
Na něco takového se koukám... už to tady někdo někde psal a posílal i nějaké druhy, které jsou dobré...
radekresl

#22 Příspěvek od radekresl »

dělal jsem si muziku v každém BMW co jsem vlastnil měl jsem subwofer v platě v M3 e46 a nic moc ve vlastní bedně hraje o 100% líp všude jsem měnil i rádio a repra teď mám e61 origo rádio s výstupem na MP3 origo repra a jen tubu v kufru a je to bomba jinak inzeruji převodník signálu z origo rádia na výstupy pro zesilovače až 3 zesáky jdou zapnout a i subwofer je to značka helix je to pro profi hifi chtěl jsem ho dát do X5 ale šla do světa tady je odkaz http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=helix nyní akce přidám zesilovač 4x100W s možností most pro subwofer za cenu 3000kč dohoda jistá
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jiriik »

radekresl píše:dělal jsem si muziku v každém BMW co jsem vlastnil měl jsem subwofer v platě v M3 e46 a nic moc ve vlastní bedně hraje o 100% líp všude jsem měnil i rádio a repra teď mám e61 origo rádio s výstupem na MP3 origo repra a jen tubu v kufru a je to bomba jinak inzeruji převodník signálu z origo rádia na výstupy pro zesilovače až 3 zesáky jdou zapnout a i subwofer je to značka helix je to pro profi hifi chtěl jsem ho dát do X5 ale šla do světa tady je odkaz http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=helix nyní akce přidám zesilovač 4x100W s možností most pro subwofer za cenu 3000kč dohoda jistá

Super věc, taky mám E60 a chci dát subwoofer do kufru. Ten převodník signálu se zapojí přímo do rádia a nebo do zadního reproduktoru ?
Dík za odpověď
radekresl

#24 Příspěvek od radekresl »

jasně mužeš do zadních repro jen knim připojíš na každy dvoulinku aby jeli taky ty dráty připojíš do měniče dále do měniče navedeš + - a spouštěcí třeba ze zapalovače v kufru pak ze zilovače do měniče cinche do zesu subwofer samozřejmě do zesu opět + - a spouštěcí a je to hotový zní to hrozně pracně ale je to otazka max hodiny ale efekt je super ten měnič má tu výhodu že se dá na něm ladit výstupní síla signálu takže když to okouříš všude tak pak zmáníš nějaký díl z kufru který to neunese :D
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od jiriik »

radekresl píše:jasně mužeš do zadních repro jen knim připojíš na každy dvoulinku aby jeli taky ty dráty připojíš do měniče dále do měniče navedeš + - a spouštěcí třeba ze zapalovače v kufru pak ze zilovače do měniče cinche do zesu subwofer samozřejmě do zesu opět + - a spouštěcí a je to hotový zní to hrozně pracně ale je to otazka max hodiny ale efekt je super ten měnič má tu výhodu že se dá na něm ladit výstupní síla signálu takže když to okouříš všude tak pak zmáníš nějaký díl z kufru který to neunese :D

Jo to by mělo být v pohodě.. do mého minulého auta jsem si zapojoval taky hudbu, ale klasicky rádio, zesilovač +-, subwoofer, ale v BMW jsem nevěděl jak na to:)
Popřemyšlím o tom, kdyžtak bych ti dal vědět.
Jen se bojím toho aby mi to pak v autě nevrzalo :D jo a co bys chtěl pouze za ten měnič signálu? Zesilovač mám a nějak ho nepotřebuji:-)
radekresl

#26 Příspěvek od radekresl »

cena v SZ
dogeatdog

#27 Příspěvek od dogeatdog »

Sice vytahuji dva roky starou mrtvolu, ale chci se zeptat, jak to dopadlo?
Opravdu udělá nejvíce přes měnič ze zadních repro vytáhnout signál a pustit jej přes zesilovač do zadního wooferu?
Jsem fanda do muziky a origo rádio (kazetové) nix mox, zvuky z repro taky nic moc (e39 sedan, rok 1996), tak uvažuju čím začít. (Vzhled chci zachovat a bastlit jiné rádio se mi vzhledově ekluje.)
Odpovědět