Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabudování velkého BC do e34
-
-
Ještě jsem si všimnul,že ti vede do toho troj hmm... troj vidličky"
drátky šedomodrý,šedozelený a nějaký žlutý,já tam ten žlutý nemám...
Mám bílou patici,černou dvou vidličku,potom jednu černou koncovku,vypadá jako jedna z té bílé patice a pak už jen jeden drátek a to asi kostru,má takový plíšek pro šroubek. Snad jsem to popsal dostatečně
tak fotku sem nehodím,vůbec netuším,jak to udělat,když ji tam dám a dám náhled,nic se nenačte

Mám bílou patici,černou dvou vidličku,potom jednu černou koncovku,vypadá jako jedna z té bílé patice a pak už jen jeden drátek a to asi kostru,má takový plíšek pro šroubek. Snad jsem to popsal dostatečně
tak fotku sem nehodím,vůbec netuším,jak to udělat,když ji tam dám a dám náhled,nic se nenačte

DestinyE34 píše:Ještě jsem si všimnul,že ti vede do toho troj hmm... troj vidličky"drátky šedomodrý,šedozelený a nějaký žlutý,já tam ten žlutý nemám...
tak fotku sem nehodím,vůbec netuším,jak to udělat,když ji tam dám a dám náhled,nic se nenačte![]()
![]()
Tak mi jí hoď na emil:jerrykx@seznam.cz
a já jí sem vložim.
Jinak dík na popsání