Knowhow se musí střežit.
  Knowhow se musí střežit. 
ahoj,kdybys chtěl spravit ty budíky,tak to není žadný problém,děláme to s airbonem takovým stylem,že se stavíš za mnou já vymontuju tvoje budíky a dám ti tam svoje abys mohl jezdit po dobu opravy a pošlu je airbonemu,ja je bude mít hotové,tak ti airbone pošle zprávu kolik je cena a ty mu to pošleš na účet.Jak dojdou tvoje budíky,tak se ti ozvu a hodím ti je zpět do auta.Plus vymažu ti chyby,které by vznikly diagnostikou.opravu od airboneho ti mohu jen doporučit,je v tom profík.s pozdarvem Horys.Speedy20V píše:Já bych nejraději, kdyby jste mi to kdokoliv udělal za poloviční cenu oproti pražákům a nepotřebuji žádný manuál

, ať teda vím jestli to má vůbec cenu řešit ten čaj opravovat a ještě jedna taková drobnost nevíš náhodou jak se odblokují testy na těchto budících
 , ať teda vím jestli to má vůbec cenu řešit ten čaj opravovat a ještě jedna taková drobnost nevíš náhodou jak se odblokují testy na těchto budících  slyšel jsem něco o zadávání datumů a jejich součtů do určitých testů atd, ale pořád jsou zamčený ať tam píšu cokoliv a ještě malá blbost, ale na to se asi stejně vykašlu a to je změna barvy podsvícení budíků atd a co vše je možný změnit
 slyšel jsem něco o zadávání datumů a jejich součtů do určitých testů atd, ale pořád jsou zamčený ať tam píšu cokoliv a ještě malá blbost, ale na to se asi stejně vykašlu a to je změna barvy podsvícení budíků atd a co vše je možný změnit 

Horys píše:ahoj,kdybys chtěl spravit ty budíky,tak to není žadný problém,děláme to s airbonem takovým stylem,že se stavíš za mnou já vymontuju tvoje budíky a dám ti tam svoje abys mohl jezdit po dobu opravy a pošlu je airbonemu,ja je bude mít hotové,tak ti airbone pošle zprávu kolik je cena a ty mu to pošleš na účet.Jak dojdou tvoje budíky,tak se ti ozvu a hodím ti je zpět do auta.Plus vymažu ti chyby,které by vznikly diagnostikou.opravu od airboneho ti mohu jen doporučit,je v tom profík.s pozdarvem Horys.Speedy20V píše:Já bych nejraději, kdyby jste mi to kdokoliv udělal za poloviční cenu oproti pražákům a nepotřebuji žádný manuál