Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prasklé svody E60 3.0D
-
Luckysheck
- Klubové ID: 1924
- Kontaktovat uživatele:
Proč rodinka?????
Bavil jsem se BMW servisákem co mi kódoval zrcátka a říkal,že zavařit ano,ale vůbec si tím nepomůžu a určitě prasknou znovu.Ony ty mrdkové svody mají dvě stěny a je to prej beznadějné a navíc strašně namáhané,takže by to stejně šlo brzo do srač... a navíc pokud je to čipnuté,tak jsou tam větší teploty než normálně.
Bavil jsem se BMW servisákem co mi kódoval zrcátka a říkal,že zavařit ano,ale vůbec si tím nepomůžu a určitě prasknou znovu.Ony ty mrdkové svody mají dvě stěny a je to prej beznadějné a navíc strašně namáhané,takže by to stejně šlo brzo do srač... a navíc pokud je to čipnuté,tak jsou tam větší teploty než normálně.
-
eric
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Čus,když jsem si nechal dělat komplet zadní díl výfuku z nerezu,tak mi ten chlápek říkal,že umí i laděné svody.Nevím,odkud jseš,ale pokud chceš,můžu ti na něj dát tel.kontakt,dokážou fakt hustý věci,ale samozřejmně nemůžu mluvit za něj,takže to už by ses musel domluvit ty sám a viděl bys,jestli by to bylo možný či nikoliv.já sám za sebe jen můžu říct,že jsem byl s jejich prací opravdu spokojenej,ladí výfuky na vše možné,dělali i na několik ferrari,maseratti atd...pavel530d píše:Ha ha haty radši pořeš co máš!
Nevíte někdo,jestli se nedají někde sehnat třeba laděné?
Třeba na E-BAY?
Ale nevím jestli to na ropáka bude pravda.......
-
eric
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Tak přišlo mi to,že to od spoda trochu líp dejchá,ale ono je to taky trochu psychologický,třeba kdybych o tom nevěděl,tak nic nepoznám.Dělal mi jen celej zadní díl,dle mýho,kdyby to mělo bejt poznat,tak by musel udělat komplet od svodů až dozadu.Nevím,kde je Mikulov teďka,číslo ti pošlu do sz a rozhodni se sám.pavel530d píše:Jsem od Mikulova.
Za malou konzultaci nic nedám a uvidím,jetli řekne ano nebo ne.
A když ti to delal,poznal jsi i něco na výkonu????
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
pošli mě na něj prosím taky tel. číslo, měl bych zájem o svody... Díkeric píše:Čus,když jsem si nechal dělat komplet zadní díl výfuku z nerezu,tak mi ten chlápek říkal,že umí i laděné svody.Nevím,odkud jseš,ale pokud chceš,můžu ti na něj dát tel.kontakt,dokážou fakt hustý věci,ale samozřejmně nemůžu mluvit za něj,takže to už by ses musel domluvit ty sám a viděl bys,jestli by to bylo možný či nikoliv.já sám za sebe jen můžu říct,že jsem byl s jejich prací opravdu spokojenej,ladí výfuky na vše možné,dělali i na několik ferrari,maseratti atd...pavel530d píše:Ha ha haty radši pořeš co máš!
Nevíte někdo,jestli se nedají někde sehnat třeba laděné?
Třeba na E-BAY?
Ale nevím jestli to na ropáka bude pravda.......
Mně se to stalo na X5 z 2004, najeto 115tis. km. Nejdřív něco rachotilo v motoru, což byl pazvuk který správně nerozpoznal ani autorizovaný servis v Itálii (prý asi turbo)... Po asi 300-500km od prvního příznaku turbo odešlo do věčných lovišť.
Diagnóza: prasklé svody a uloupnutý kus plechu ze svodů co prolétl do turba.
Cena opravy: necelých 60tis. u Pupíků.
Auto bylo čiplé u AC Smitzer.. ale stejně ať jdou do háje. Předchozí motor měl svody litinové a nic takového nehrozilo.
Diagnóza: prasklé svody a uloupnutý kus plechu ze svodů co prolétl do turba.
Cena opravy: necelých 60tis. u Pupíků.
Auto bylo čiplé u AC Smitzer.. ale stejně ať jdou do háje. Předchozí motor měl svody litinové a nic takového nehrozilo.