a jak myslíš že to přidělávaj ve fabryce ? nějaká kosmická technologie či co
A když v tý fabrice zjistí,že jim to nedrží,tak to holt očistí,přilepí znova a zatíží knížkama...
Když něco po letech provozu upadne a nový to stojí pár stováků,tak budu fakt špekulovat,jak to přilepit (taky by to šlo možná omotat vázacím drátem...).
Strosek píše: je ještě dost silný a nechce se mi kupovat nový pakny - seru na ručku - vůbec jí nepoužívám, mám automat.
Sundal jsem kotouče a na dvou paknách obložení už skoro vůbec nedrží - zafouká vítr a je dole.
Poraďte nějaký lepidlo. Hercules bude asi ne hovno.
Předem dík za odpověď, peníze pošlu zadem.
Taky přispěju... kdysi sem dost sockoval a tak sem přilepil na přední brzdovou destičku odpadlou brzdící plochu epoxidem. Další rok to vydrželo a když sem je vyhazoval, stále to drželo... hlavní je to ale na 24hodin zatížit. Takže jestli to chceš mít zadaro, vem epoxidové lepidlo, pořádně ty plochy očisti, odmasti vyfoukej, hrkni tam lepidlo, dej pakny tam kde mají být a přes noc nech zatáhlou ručku, aby obložení bylo stlačeno na paknu. Nu a podle mě by to mělo nějaký ten rok držet:) Hlavně ale opatrně, ať tu paknu nepřilepíš k bubnu... já si nedávno nechal repasovat brzdový pakny - opískování + nástřik + nový obložení + přilepení = 231Kč za všechny 4:))) A to se vyplatí!!!!!!!!:)
Ty jo lepit na brzdovou destičku a na přední obložení tak to neni sockování... ale to nejde ni nazvat snad to je o zabití...
tak myslim že zrovna brzdy jsou věc na který se opravdu šetřit nemá ať je to kerá koliv z brzd třeba i podělaná ručka
radši nebudu měsíc jezdtit a za tu dobu ušetřim na ty brzdy než abych si to lepil doma na koleni a pak to někde roztřík kvuli tomu že se to cely rozlítlo nevidim tohle jako šťastny řešení no ale každej strujcem svýho štěstí
pokud chcete někdo ušetřit tak to nechte nalepit ve ferodu já tam nechávám lepit díly na závodní speciál jelikož jeto puvodem ferodo a dělaj to ve stejný fabryce tak je i kvalita stejná