Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 .. mám asi prasklé těsnění pod hlavou - help me, please.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Fugo

#21 Příspěvek od Fugo »

spotřeba oleje, když už o tom diskutujete tak se schválně podívejte do manuálu k autu co tam píšou, řekl bych že většina z vás bude mít toleranci 1l/1000km, kupř M70 má 1.5l/100km zkrátka čim více těsněných ploch - míst tím bude spotřeba větší.
Strosek

#22 Příspěvek od Strosek »

ilegaltuner píše:taky mi při noční projíždce fouklo těsnění, emulze na víčku,a hned se to zahřeje :evil:

hlava už j venku tak to snad rychle poskládám z5 8)

Tak se taky nezapomeň mrknout na blok - styčná plocha často není rovná, v okolí šroubů bývaj takový "kopečky". To je potřeba nechat srovnat - zaškrabat, přebrousit,...
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ilegaltuner »

Strosek píše:
ilegaltuner píše:taky mi při noční projíždce fouklo těsnění, emulze na víčku,a hned se to zahřeje :evil:

hlava už j venku tak to snad rychle poskládám z5 8)

Tak se taky nezapomeň mrknout na blok - styčná plocha často není rovná, v okolí šroubů bývaj takový "kopečky". To je potřeba nechat srovnat - zaškrabat, přebrousit,...

jj dík za radu

jinak ke spotřebě já jsem měnil olej před zimou a nespozoroval bych od té doby že by se něco ztratilo
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mika_hakkinen »

zdravím, mám 525tds se mě asi něco podobného stalo v pondělí kdy jsem zůstal vyset v koloně na dálnici, venku teplo 32, klima zapnuta. asi po 5min stání na místě docela dost zakolísali otáčky motoru, motor skoro chcípnul, jsem si řikal asi sepl ventilátor před chladičem, ventilátor v motoru jde stále. po dalším čekání teplota začala pomalu stoupat, jsem se šel podívat jestli teda se ten ventilátor točí, točil se. otevřel jsem kapotu hadice od vody se docela třepali a byly na tlakovaný tak jsem pootevřel expanzku abych odpustil tlak. od pondělí ten motor nějak netáhne, ve vyšších otáčkách cuká a kouří, usuzuji asi do jednoho z válců teče voda. ale voda se zatím neztrácí. Nevíte kde by se mi na to v brně mohli podívat, popř i opravit.
tds

#25 Příspěvek od tds »

mika_hakkinen píše:zdravím, mám 525tds se mě asi něco podobného stalo v pondělí kdy jsem zůstal vyset v koloně na dálnici, venku teplo 32, klima zapnuta. asi po 5min stání na místě docela dost zakolísali otáčky motoru, motor skoro chcípnul, jsem si řikal asi sepl ventilátor před chladičem, ventilátor v motoru jde stále. po dalším čekání teplota začala pomalu stoupat, jsem se šel podívat jestli teda se ten ventilátor točí, točil se. otevřel jsem kapotu hadice od vody se docela třepali a byly na tlakovaný tak jsem pootevřel expanzku abych odpustil tlak. od pondělí ten motor nějak netáhne, ve vyšších otáčkách cuká a kouří, usuzuji asi do jednoho z válců teče voda. ale voda se zatím neztrácí. Nevíte kde by se mi na to v brně mohli podívat, popř i opravit.

Autoservis Morisák, borec na BMW a ceny víc než přijatelné. kontakt najdeš na webu
Hoonnza

#26 Příspěvek od Hoonnza »

Jo a prosímvás na kolik zhruba vyjde takhle komplet repase hlavy ..?
Odpovědět