Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vstrikovaci cerpadlo-umite to nekdo nastavit a pootocit??
-
- Klubové ID: 1266
Na netu jsem našel kluka co prodáva fungl nový čerpadla(žádnej repas) 2 roky záruka cena 16 tis kčrzich píše:Tak jsem zpet.Takze udajne je to hlava cerpadla ale ne elektronika, je tam neco vychozeneho,udajne stoji 12000(ta hlava).Pry tam bylo 4 a ted nastavily 3,5 nebo tam bylo 4,5 a nastavili 3.Uz nevim ceho - v 7,15AM jsem vyjizdel vratil jsem se znechuceny 7,45PM,skoro 6 hodin a vlastne hovno.Ale uz na to kaslu,je to trosku lepsi za tepla asi 3s nez to chytne,studeny start zkusim zitra.Az zdechne sezenu neco jineho........
-
- Klubové ID: 1171
- Kontaktovat uživatele:
jenže ta hlava je právě ta elektronika. je tam potenciometr a ten jazýček tam vydřel drážku. Udělej to hned nebo si ještě uděláš starter...rzich píše:Tak jsem zpet.Takze udajne je to hlava cerpadla ale ne elektronika, je tam neco vychozeneho,udajne stoji 12000(ta hlava).Pry tam bylo 4 a ted nastavily 3,5 nebo tam bylo 4,5 a nastavili 3.Uz nevim ceho - v 7,15AM jsem vyjizdel vratil jsem se znechuceny 7,45PM,skoro 6 hodin a vlastne hovno.Ale uz na to kaslu,je to trosku lepsi za tepla asi 3s nez to chytne,studeny start zkusim zitra.Az zdechne sezenu neco jineho........