Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyhřívaní zrcátek
a nebudou mi hřát jen při manipulaci se zrcátkem,tedy při sepnutí čudlíku pro nastavování at už nahoru ,dolu v pravo či v levo?..podle mne ano ,podle mne bych to musel natáhnout už před tím čudlíkem ,,do čudlíku půjde štáva porád za čudlíkem jen občas..nebo ne?tím porád ,myslím při otočeném klíčku ve spínací skřínce v první poloze.ruza2 píše:Ahoj.K té E34.Takoví problé to zas není.Kup zrcátka(skle) s el.vyhříváním.Origo na nich je modrý a černý drát,ty dráty naletuješ do zrcátka k ovládání el,zrcátek.Měl by tam být taky černej a modrej drát.A je to.
Ahoj.Když to napojíš tak jak jsem psal,tak budou vyhřívat pořád,je to dělaný jak tu už psali,kvůli vodě.Takhle to mám u e28,ty zrcátka jsou stejný.Mám to podle originálu.Mrkni sem.
http://forum.e30.cz/jak-na-vyhrivani-zrcatek-t9791.html
http://forum.e30.cz/jak-na-vyhrivani-zrcatek-t9791.html
-
- Klubové ID: 1843
- Kontaktovat uživatele:
Abych to trochu uvedl na pravou míru, jelikož názory se různí a tohle téma se tu řešilo už minimálně třicetkrát, popíšu svou zkušenost. Třeba to někomu pomůže.
Od Vráblíka zakoupeny FL zrcátka na e34 s výhřevem. Vyměněno za původní před FL bez výhřevu na sedanu z r92 s motorizací M50B20. Obojí zrcadla mají stejný čtyřpinový konektor a stejné uchycení ke dveřím. Kabeláž se na e34 liší dle motorizací a i při takové prkotině jako je výhřev zrcátek tomu asi nebude jinak.
Na konektorech pro výhřev se objeví napětí ihned po zapnutí klíčku na kontrolky, bez ohledu na nastavenou teplotu na topení, vypnutém topení či zapnutém výhřevu zadního okna. Měřeno při dnešních krásných 21 stupních i s odpojeným venkovním čidlem. Během chvíle se skla rozehřejí na cca 39 stupňů.
Od Vráblíka zakoupeny FL zrcátka na e34 s výhřevem. Vyměněno za původní před FL bez výhřevu na sedanu z r92 s motorizací M50B20. Obojí zrcadla mají stejný čtyřpinový konektor a stejné uchycení ke dveřím. Kabeláž se na e34 liší dle motorizací a i při takové prkotině jako je výhřev zrcátek tomu asi nebude jinak.
Na konektorech pro výhřev se objeví napětí ihned po zapnutí klíčku na kontrolky, bez ohledu na nastavenou teplotu na topení, vypnutém topení či zapnutém výhřevu zadního okna. Měřeno při dnešních krásných 21 stupních i s odpojeným venkovním čidlem. Během chvíle se skla rozehřejí na cca 39 stupňů.