Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 AUX IN instalacia
Ja mam najednoduchsie riesenie a to:
V kufru mam OEM USB /prehrava s SD karty alebo z akehokolvek media MP3/ ako pises jazdim si a počuvam.
Navise mam korektor na vstupe do TVmodulu tam mam zapojene: kameru na cuvanie, ciernu skrinku, a DVD mechaniku aby som mohol aj ja kukat sem tam na parkovisku daco /samozrejme len v mono/
Podarilo sa mi zohnat za 5kč /obrazne/ LCDčka z e53 ktore som zapracoval do opierok hlav a ked vezem syna tak si pekne kuka co sa mu zapaci - podpora akehokolvek media aj DVD nosica. + som mu kupil DJske sluchatka a on si kuka a ja pocuvam!!!
Nafotim UPnem ak mate zaujem!
V kufru mam OEM USB /prehrava s SD karty alebo z akehokolvek media MP3/ ako pises jazdim si a počuvam.
Navise mam korektor na vstupe do TVmodulu tam mam zapojene: kameru na cuvanie, ciernu skrinku, a DVD mechaniku aby som mohol aj ja kukat sem tam na parkovisku daco /samozrejme len v mono/
Podarilo sa mi zohnat za 5kč /obrazne/ LCDčka z e53 ktore som zapracoval do opierok hlav a ked vezem syna tak si pekne kuka co sa mu zapaci - podpora akehokolvek media aj DVD nosica. + som mu kupil DJske sluchatka a on si kuka a ja pocuvam!!!
Nafotim UPnem ak mate zaujem!
Mě by to zajímalo 

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Dettektorr píše:Ty vole dovedeš si představit tu cestu na Jadran a dvě hodiny v kuse místo radia poslouchat já tak rád trsám trsám![]()
By mě z toho mrdlo.

Ted odveci:
jednou sem malem nabehnul na kruhac kuli zasranemu SHREKOVI co sem koukal - panove reknu vam malem se se posral!!! vod ty doby jen Mp3, filmi a klipy jen když stojim nekde.
Dekuju za schvaleni - to potesi!
Ted sem se vratil z dovolene z Norska a nemit ty LCD vzadu asi bych klukovi zalepil malou nevymachanou pusu - furt mele a mele ale ked sadne do BMW sedacky da si sluchatka pusti si co chce tak ani neviem že ho mam. 2200km som presiel bez jedineho zapistania akurat cikat kakat a papat a naspet to iste.
Je to vec k nezaplaceni, chodim casto na Slovensko a taky do Italie a pro kluka je to uplna bomba.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dettektorr píše:Ty vole dovedeš si představit tu cestu na Jadran a dvě hodiny v kuse místo radia poslouchat já tak rád trsám trsám![]()
By mě z toho mrdlo.

Když si vezmu to, že by mě zástavba těch LCD stála minimálně 1000€ tak si říkám, že 500€/hod je dost vysoká cena a že bych to asi ty dvě hodiny vydržel

Jenom pro zajimavost:
OEM USB 2000kč
Redukcni kabelaz k TV modulu 950kč
Kamera na cuvanie 550kč
cierna skrinka s kamerou na zaznam cesty a dig. DVD 5200kč
Predne PDC 620kč s obrazom na BM - /nie kamera len odpocet/
LCD z e53 3000kč /+ origo zapracovanie u pana Benčata 1000kč - ale zatial to nemam zapracovane origo len dobastlene co som si robil ja sam/
to su investicie za nepotrebne zbytocne veci ktore vyuzivam denodene a neviem si už teraz predstavit že by som to nemal.

OEM USB 2000kč
Redukcni kabelaz k TV modulu 950kč
Kamera na cuvanie 550kč
cierna skrinka s kamerou na zaznam cesty a dig. DVD 5200kč
Predne PDC 620kč s obrazom na BM - /nie kamera len odpocet/
LCD z e53 3000kč /+ origo zapracovanie u pana Benčata 1000kč - ale zatial to nemam zapracovane origo len dobastlene co som si robil ja sam/
to su investicie za nepotrebne zbytocne veci ktore vyuzivam denodene a neviem si už teraz predstavit že by som to nemal.