Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
lehké cukání za jízdy
-
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém při sešlápnutí plynu nad 4000 otáček začne motor cukat a jako by začal brzdit když plyn povolím tak se to dá do pořádku.Při malých otáčkách to nedělá,naftu jsem vyjel a natankoval u jiné benzínky, zítra budu měnit naft.filt tak jsem zvědavej jestli to ještě bude dělat,doufám, že neodešel vstřik nebo čerpadlo.
-
no dnes jsem odvezl auto do servisu a po vašich příspěvcích jsem se hned šel ptát na cenu (vím měl jsem to udělat hned) a zjistil jsem, že mezi mnou a Bosh servise došlo k nedorozumění a to v tom, že mi nebodou měnit celé vstřiky kus za kus, ale pouze vymění celé vnitřky vstřikovačů. Cena by měla být 21.500,-Kč s prací za všech 6KS.
Vidim, že problém je vyřešený, ale na jaře jsem měl podobný problém a na diagnostice zjistili závadu na tlakovém čidle. Je to napojené na konektor, který je mezi hlavou motoru a přepážkou předního okna. Bylo mi řečeno, že při výměně se musí rovněž měnit konektory, že zde časem dochází k přechodovému odporu a nové konektory k vůli lepší vodivosti jsou nějak lépe ošetřeny. Rozpojil jsem konektory a řádně vystříkal kontaktolem. Už víc jak půl roku OK. Pokud by Vám začaly kolísat otáčky a někdy došlo k úplnému zastavení motoru (530d) ,vyzkoušejte to, jde to poměrně snadno a nic to téměř nestojí. Vím, že to časem budu muset řešit,ale zatím vše v pohodě.
Máš na faktuře rozepsaný položky, který měnili?bmw530d píše:vstřiky jsou spravené (repas) a auto zas jede jak má.cena byla skutečně 21500,-Kč s prací + 2roky záruka, doufám, že na delší dobu mám s investicema do mého povozu pokoj.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak to jde, jestli dali záruku 2 roky, je to za hubičku.bmw530d píše:je tam 6x špička vstřiku,6x diag. stolice, montáž +demontáž
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014