Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zavzdušnění palivového systému

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Klakson »

logicky musí bejt zrada někde v nádrži, podle mě už to může opravdu jenom bejt ta plastová hadička, :roll:
Tomcat14

#22 Příspěvek od Tomcat14 »

Mechanik co k němu jezdím měl obdobný problém u 325. Měl tam nějaký igelit. Tohle jsou takové závady na které se těžko přichází. Než nás napadlo vyzkoušet jestli čerpadlo protlačí naftu alespoň k filtru, tak jsme rozebrali a profukovali všechny hadičky, prohrabávali nádrž apod. Opravdu mi nenapadlo, že nová věc bude vadná. Chce to vyzkoušet, zda je to před nebo za filtrem.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Klakson »

tak jste na to přišli?? nějak jsem to z tvýho přízpěvku nepochopil :wink:
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od gyrous »

Profouknout přívod nafty je to nejlehčí co může na prohlídce být, takže to je snad to první a pak zapojit podávací čerpadlo na tvrdo a pustit naftu zpět přes hadičky do připravené nádržky, jestli tlačí a jestli tlačí bez bublin, nejtěžší bude trefit správnou hadičku. :twisted: :roll:
A ve dvou, to je otázka hodiny i s prohlídkou nádrže.
Pakliže to nepomůže tak pak je teprv problém, např.špatné nasazení, něco poškozeného v nádrži. :oops: :wink:
Tomcat14

#25 Příspěvek od Tomcat14 »

Jo přišli. Bylo prostě vadné to nově koupené podávací čerpadlo - natvrdo jsme ho zapojili a tlačilo skoro vůbec. Vyreklamovali jsme ho.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Klakson »

no já zkusím nejdříve tu hadici a pak pokud se nic nezmění koupím nový čerpadlo :roll:
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od PetacekBE »

no,já mám trošku podobnej problem - došla mi nafta na TDeSu - tak jsem dolil z kanystru 5.5 litru do nádrže a podávací čerpadlo ji nasálo v pohodě - ale motor nenastartoval - ani na čtvrtý pokus,což jsem vyšťavil baterku kterou budu reklamovat - myslím si že 88aH je málo... Je přes půl roku stará. Můžete mi poradit čím to je - že by to tak dlouho trvalo,než by to nasálo vstřikovací čerpadlo do vstřiků... Anebo je to zavzdušněné ????
Díkessss všem
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od PetacekBE »

Tak,děkuji Vám všem za velice ochotnou spolupráci a za rady... Auto jsem si spravil sám....
GhoustBMW

#29 Příspěvek od GhoustBMW »

PetacekBE píše:Tak,děkuji Vám všem za velice ochotnou spolupráci a za rady... Auto jsem si spravil sám....

A jak si to tedy nakonec vyřešil?
Odpovědět