Maxiczech píše:Bohužel máš pravdu, mno. Dnes se snad nedá věřit ničemu. Taky jsem kupoval E-39 se serviskou. Na to, že jí bylo 4 roky a měla nalítáno 195 tis. km soudím, že tachák nebyl přetočenej. Servisováno ve Švýcarech pravidelně. A zatím echt Gold!
A u nás by se stočila aspoň na 110tis, přitom to neni nějaká extra porce za 4roky 200tis... Ale u nás chce běžnej člověk auto do 120tis km, představa, že koupí něco s dvoumakilama je na něho moc
Inač to nebude, zmýšlanie ludí sa nezmení... na otázku kolko to má nabehané dnes predávajúci odpovedajú, kolko len chcete...
Ked chcú ludia do 120, budú sa predávať do 120.
Chodil som na A6 1998 1.9 TDI s 380tis km a nebolo to ani poznať... Ked sa o auto človek stará a dá mu to čo má mať, tak mne osobne km nevadia.
Peter píše:Chodil som na A6 1998 1.9 TDI s 380tis km a nebolo to ani poznať... Ked sa o auto človek stará a dá mu to čo má mať, tak mne osobne km nevadia.
Ono samozrejme zalezi na tom co je to za auto a jaky motor. Nektere kary jsou uz nekde kolem 200.000km docela odkecane a na konci zivotnosti. Samozrejme u baworaku lze jezdit i s dvojnasobnym najezdem.
brta píše:Hm, tak tohle jsem slyšet asi "nechtěl" Zřejmě pojedu raději do Rakouska
Ber to tak že v německu obchodujou s autama turci,rusáci,poláci arabové atd. Pokud to budeš kupovat jako gebrauchtwagen u BMW nebo od soukromý osoby,tak je to pochopitelně něco jinýho.Soukromejch aut je víc na ebay ale na auto za tyhle peníze bych se asi před dražbou jel podívat.