Trošku mimo téma, ale DO se to týká...
Pokud se oteplí, nejde mi DO. V klíči mám novou baterii a pokud zaleze slunko, na dálku vše funguje jak má. Jinak s klíčem v zámku vše ťape na 100%.
Můžete mi někdo poradit, kde je v autě přijímač signálu DO z klíče? Chtěl bych se na to mrknout...
Díky!!!
Já se taky přidám, brácha má ten samý problém. Když se oteplí, neodemkne auto na dálku. Cca do 20 stupňů odemykání funguje dálkové odemykání a zamykání bez problémů
Hehe, tak to je dobrý problém, ale mám spíš opačný, když mi klíč v zimě vymrz někde v kapse, cca bývalo tak kolem - 5° až 5°. Tak nefungovala dálka, nebo jen 1x a hodně zblízka, jako by byla vybitá baterka, ledka na klíči sotva blikla, jenže baterka i klíč byl jen rok starý, tak sem to zamkl mechanicky a dál to neřešil. V létě bez problému otevřu tím samým klíčkem na 50 - 100metrů.
Akorád by mě zajímalo jestli ta zima nedělá dobře té baterce nebo elektronice v klíčku...
mirunda523 píše:klíčem to neotevřete bez baterky, klíčem totiž zmáčkneš ve dveřích jen microspínač a ten dá povel otevřít motorkem. neplatí ani zabrat silou prostě tam žádný táhlo není připojené na zámek. jediné co jde je vzít startovací kabel - dlouhý vlíst pod auto , mínus připojit někde na kostru a zhruba pod podlahou řidiče u tunelu co je výfuk je udělaná pro tyhle případy svorka na + pol a na ní připojit startovací kabet a je odemknuto je to jednoduché. jiný způsob neexistuje!! Jo rozbít okno.
By mě zajímalo, jak se zrovna ty dostaneš do auta, když se posere centrál jako takový? To Ti jakékoliv připojení batrie bude celkem k h..... .
Mechanické odemknutí prostě funguje a je popsané i v manuálu. Nebo ty si pod následujícím předsatvuješ co?:
"Manuální ovládání - v případě poruchy elektrického ovládání. Levé dveře můžete odemknout nebo zamknout otočením klíče do mezní polohy" Za elektrickou poruchu lze jistě považovat i vybitou baterii
X lidí tu napíše že to jde, další si to vyzkouší a potvrdí to a potom se najde chytrák, který bude tvrdit, že to nejde....
Ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?
ze spodu na podlaze u ridice je kontakt pro toto nouzove otevrení.stací startovaci kabely a jde to
Ale myslím, že jsem to dělal tak, že jsem si povolil svorky u baterie, pak zavřel kufr aby se přitáhl a následně vytáhl baterii otevřeným zadním sklem, to pak jde zabouchnout mechanicky určitě.
chytré , akorát jsem asi lampičku a je total KO takže se bojím, že jak kufr otevřu, abych z něj vytáhl věci a dostal se k baterce, že už jej nezavřu, no uvidíme
Zavřeš ho, ale ne úplně. Tedy pokud tam máš softclose. Bude pořád trochu otevřený, ale otevřít bez klíče nepůjde. Co se týče deště, tak to by musel být ultra chcavec aby Ti něco nateklo do kufru