Marten píše:To není možný, 8,8l/100Km s 528 v kombíku.
Jak vidíš, tak je.....
Dalším důkazem je Ruda alias Rudosh...jezdi jak fitipaldi a má tam 10,5 podívej se do sekce prodej,má na prodej 528i touring origo výbava individual,fakt krasavec ve velmi dobrém stavu a za směšné peníze!!!
Pokud chceš zarytě vybírat pouze z těchto dvou obsahů,tak na tvoje ujeté kilometry bych šel do benzínu,tedy 523i,ale spíš bych se klonil k té 528. spotřebou kolem tech 10 je real. já mám na 4.4i dlouhodobě 13.2 a to jezdím kombinaci docela město a pak většinou dálnice,a to to opravdu moc nelešetřím,takže té spotřeby bych se na te 528 oproti 523 vubec nebál a je to mnohem kultivovanější motor.
Hele spotřeba 523i vs 528i se tu probírala asi tisíckrát a vždy z toho vyšla téměř identická čísla.
Myslím, že u BMW se spotřeba odvíjí hlavně od počtu válců, takže pokud chceš šestivál, tak počítej se spotřebou kolem 10l a je jedno jestli je to 523i nebo 528i.
Fakt si nech v tomhle poradit a počkej si na slušnou 528i a budeš hoooodně spokojenej!!
Vrátil bych se k tomu výběru.... pokud by se našla za přijatelnou cenu, bral bych 530i...... Spotřeba stejná (možná i o chlup nižší) jako u 528i a jezdí to podstatně líp.
P-J píše:Vrátil bych se k tomu výběru.... pokud by se našla za přijatelnou cenu, bral bych 530i...... Spotřeba stejná (možná i o chlup nižší) jako u 528i a jezdí to podstatně líp.
no to je cenově jinde než 523ka po které prahne nebo rudově 528mě
P-J píše:Vrátil bych se k tomu výběru.... pokud by se našla za přijatelnou cenu, bral bych 530i...... Spotřeba stejná (možná i o chlup nižší) jako u 528i a jezdí to podstatně líp.
No je, ale byla by to nejlepší volba.....
a mě se zdá jako nejlepší volba 530d r.v.2004 v m-paketu v plné palbě a 50tkm na tachu není to o tom co je nejlepší volba ale na jakou volbu máme money
M3maniac píše:
No je, ale byla by to nejlepší volba.....
a mě se zdá jako nejlepší volba 530d r.v.2004 v m-paketu v plné palbě a 50tkm na tachu není to o tom co je nejlepší volba ale na jakou volbu máme money
O pěnězích je to v první řadě a o tom jestli diesel, nebo benzín už rozhodují jednotliví uživatelé. Já osobně bych diesel už nechtěl, po tom co jsem párkrát viděl jaké ty motory můžou dělat problémi i v těchto kilimetrech, ani vidět.....