Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sháním koberečky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Bairischen

#21 Příspěvek od Bairischen »

Kdyby ste někdo chtělty koberečky!!!! sou jak nový, tak za 600Kč nechám všechny!!! a origo BMW!! kdyžtak se ozvěte....604272138
gelty
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od gelty »

Bairischen píše:Kdyby ste někdo chtělty koberečky!!!! sou jak nový, tak za 600Kč nechám všechny!!! a origo BMW!! kdyžtak se ozvěte....604272138
Fakt brzo :evil: :cry:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od gelty »

Zave píše:to by s tebou byly plakaty i na hajzlu... :lol: :lol: co? :)
Wo.e, si to nepochopil 8)
nase firma ma dost dluzniků, kteří hrají mrtveho brouka i když jim chodí n té upomínky. :evil: :x
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#24 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

gelty píše:
nase firma ma dost dluzniků, kteří hrají mrtveho brouka i když jim chodí n té upomínky. :evil: :x
a neni to tim, ze se lidi spis boji pana Hranateho nez kusu papiru ve schrance? :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Marty_ »

gelty píše:
Martyn píše:
Baxon píše: Jenomže tyhle laciný klumpy většinou stojí za prd. Nevypadají tak hezky jako na obrázku a už vůbec ne jako origo, hrozně se kroutí, jsou hned prošlapaný a je celkem sen je pořádně vyluxovat. Velur je velur :wink:
Mno laciny nevim (sada za 1500,-), material je udajne take super, zatim kdo si je poresil tak byl spokojeny, tak uvidim...
Tak abych pravdu řekl, tak už je mám min. 14 objednané a furt nic :evil: :x
Psal mi ve čtvrtek, že je posílá a do dnes nic nepřišlo, tak nevím, jestli je mám koupit jinde a tyhle neodebrat. Čekat do zimy se mi fakt nechce :evil:

Jestli do konce týdne přijdou, tak udělám foto a kdo bude chtít, tak mu je pošlu, a? má představu. 8)
Nestresuj se, ja na ne taky cekal kolem dvou tydnu, asi je to vytizeny clovek... Jinak uz mi dorazily, jsou to tyhle (fotka od Newmana), jsou fajn ale abych rekl pravdu ten vyflockovany napis "Alfa Romeo" ve me nevzbuzuje pocit ze by tam vydrzel dele nez par mesicu...
A sakrys, nemuzu pripojit obrazek, to je jednom, ty moje jsou vyfocene tady http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?a ... &r_id=6989 a myslim ze ty s logem BMW predpokladam budou tvoje? Vypadaji fajn...

Jinak az na to zrejme ne moc trvanlive logo a ze nemaji uchyty jsem s nima spokojeny, vytvarovane jsou opravdu dobre, to obsiti vypada luxusne, luxovani je hracka a jsou pevne, ze se "nemotaji" pod pedaly...
gelty
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gelty »

Jo, máš pravdu, na těch fotkách jsou ty moje :twisted:

A kde jsou sakra autorské práva??? 8O
Já si navrh kombinaci, desing a on se tím chlubí :twisted:

No, ten potisk je fakt na nic, pod řidičem a spolujezdcem vydrží, bo je kryty sedadlem, ale v zadu to bude ošoupané hned :cry:
Musím někoho sehnat, kdo to umí vyšít :wink:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od gelty »

Hanz píše:
gelty píše:
a neni to tim, ze se lidi spis boji pana Hranateho nez kusu papiru ve schrance? :wink:
No právě, v dnešní době, dokud někdo nedostane přes hubu tak dělá, že nic nemusí platit :x :evil: :cry:
Odpovědět