nech si ho.... nove to stoji fakt balik (pres 10k, pokud je to origo ZENDER... jednu dobu jsem se po tom dival)ManyP píše:ten zadek a prahy tak uz byli kdyz sem tu kupoval. takz nevim kde to sehnat ale ten predek mam jeste jeden doma nahradni a asi si ho kvuli te kvalite ceskych silnic necham.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
fota new e34 525i by ManyP
-
- Kontaktovat uživatele:
není předek snížený?....ManyP píše:ten zadek a prahy tak uz byli kdyz sem tu kupoval. takz nevim kde to sehnat ale ten predek mam jeste jeden doma nahradni a asi si ho kvuli te kvalite ceskych silnic necham.
jinak ta cena za kterou sem to koupil je celych 65000kc akorat bez techto kol a bez tech kozenych sedacek jinac to mela 30leta divenka z brna takova fajn baworacka.
ale stalo me to hodne sil unest minuleho majitete zenskou ale rozumnela temu tak sem si zvykl
-
- Klubové ID: 102
- Kontaktovat uživatele:
e34 ma automatickou klimatizaci ale neni to digitalni je to jen analogova ale funguje to stejne!!! de o to ze si nastavis teplotu a on ti to vychladi (vyhreje ) a pak jen udrzuje ale digiklima tam nikda nebyla.
no byl to pro me sok kdyz sem u nej stal a ona k temu prisla slecna ale uznam vzhled pekny a rozum v hlave a delala ve velkoobchode s pneu a uz to byl jeji 3 baf tak asi jo
no byl to pro me sok kdyz sem u nej stal a ona k temu prisla slecna ale uznam vzhled pekny a rozum v hlave a delala ve velkoobchode s pneu a uz to byl jeji 3 baf tak asi jo
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Co by mně měla podle tebe dávat?
Chci poznat babu co jezdí(la) ve vlastním bawu
Třeba se někomu některé starší (ne všechny, +/- do 30) líbí
Jsem ji v životě neviděl a neznám, ale chtěl bych vidět a třeba poznat; no řekni mně kolik znáš bab co je vedlo samo od sebe pořídit si svoje vlastní (klidně starý) BMW?
Já znám (doposud bohužel) akorát takové náctky co se akorát rády svezou, užijou si na tvůj účet a pak táhnou tam odkud přišly...
Člověk ve věku do 20ti myslí spíš kalhotama než hlavou...
No a teď nechci udělat stejnou chybu aby se to zase neopakovalo a hlavně ty starší už vědí co chtějí

Jsem ji v životě neviděl a neznám, ale chtěl bych vidět a třeba poznat; no řekni mně kolik znáš bab co je vedlo samo od sebe pořídit si svoje vlastní (klidně starý) BMW?
Já znám (doposud bohužel) akorát takové náctky co se akorát rády svezou, užijou si na tvůj účet a pak táhnou tam odkud přišly...

No a teď nechci udělat stejnou chybu aby se to zase neopakovalo a hlavně ty starší už vědí co chtějí

chces cislo na moji mamu? tahne ji na sedesat, je blondska a ma VS. A navic je vysazena na cervenou...Jawak píše:Co by mně měla podle tebe dávat?