Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyjeti nadrze

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od skautik Čestný člen »

aditiva do paliva funguji narozdil od aditiv do oleje

shell, aral, omv vsichi drazsi prodejci svoji naftu aditivuji, ale pokud beres naftu z jzd tak si to muzes aditivovat sam. ten zaklad je stejnej, kdyz to berou od cesky rafinersky, neco jinyho je kdyz to nekde naredi
darmon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

skautik píše:aditiva do paliva funguji narozdil od aditiv do oleje

shell, aral, omv vsichi drazsi prodejci svoji naftu aditivuji, ale pokud beres naftu z jzd tak si to muzes aditivovat sam. ten zaklad je stejnej, kdyz to berou od cesky rafinersky, neco jinyho je kdyz to nekde naredi

aditiva do oleje fungujou taky !

A ten zaklad, je stejnej, no neni, tuzemska rafinerie se podili na trhu PHM asi zhruba 50procenty
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marty_ »

Vy tady mate nekdo s Militecem zkusenosti? Ja jsem ho pri minule vymene oleje zkusil a nejake znatelne zlepseni jsem nezaznamenal... Ale ty propagacni kecy na krabicce zneji hezky :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

Martyn píše:Vy tady mate nekdo s Militecem zkusenosti? Ja jsem ho pri minule vymene oleje zkusil a nejake znatelne zlepseni jsem nezaznamenal... Ale ty propagacni kecy na krabicce zneji hezky :wink:
ja netvrdim ze vsechny aditiva fungujou, ale vim o nekterych co delaj presne to co delat maj a vyrobce tvrdi ze delat maj. Jenze to nejsou takovyhle teleshopingovy veci :)
RostaO

#25 Příspěvek od RostaO »

darmon píše:
Martyn píše:Vy tady mate nekdo s Militecem zkusenosti? Ja jsem ho pri minule vymene oleje zkusil a nejake znatelne zlepseni jsem nezaznamenal... Ale ty propagacni kecy na krabicce zneji hezky :wink:
ja netvrdim ze vsechny aditiva fungujou, ale vim o nekterych co delaj presne to co delat maj a vyrobce tvrdi ze delat maj. Jenze to nejsou takovyhle teleshopingovy veci :)

... a co to je konkretne?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Zadny sracky do oleje nelit. Frajer v servisu mi tam taky nalil nejaky blivajs a auto bylo tyden mimo provoz , protoze museli vsechno od toho vycistit v motoru..... :evil:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od darmon »

RostaO píše:
darmon píše:

... a co to je konkretne?
treba veci od bishopa nebo jak se to ted jmenuje delaj presne to co delat maj....ja bych vubec aditiva nezatracoval, jen to chce spravnou volbu a necekat zazraky, na naky specificky situace se proste hodi.
Odpovědět