Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pískování a stříkání kol

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od mkalous »

George_D píše:No pokud znaš LTM tak při příjezdu do LTM od Terezína je pumpa BENZINA a hned za ní jsou stavebniny Horejsek a při vjezdu do areálu se dáš doleva a nakonec. Jsou tam sedule a maj tam i práškový barvy ale nevim cenu(poptam se). A v tom areálu je i pneuservis. No a doba trvání?? Myslim že max 2 dny protoze já to tam v pátek dal a v pondělí dopoledne uš mi volal ze to je hotový a fakt čistonký. Kdybych to měl dělat ručně tak bych se posral. Telefon na ne nemam
no tak to bych trefil, protoze od terezina je jen jedna pumpa Benzina....
A jestli mohu poprosit, ohledne te barvy, kdyby sla zjistit cena, bylo by to fajn. A jestli to i vypalujou...... Diky.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od George_D »

Mě právě taky čeká lak takže shánim někoho kdo by to spáchal a ještě bych měl dotaz pokud to někdo dělá z klubu jestli nevadí když je třeba před tim komaxitem plnič nebo prostě tmel. Jestli to treba v tý peci nevypraská nebo něco nevíte??
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zave »

pod komaxit je spešl tmel, ale je dost drahej, ale ta vrstva toho komaxitu je dost tlusta, takze nejake ne moc velky ryhance zmizeji, ale treba od chodniku by to chtelo spis po tom opiskovani nechat nekde bodnout hlinikem... tady v Brne znam jednoho pana a jednou sem mu nechal zavarit diru na kole z filcky - tatka ho stipl o obrubu jako krava a chtel za to asi 30korun :wink:
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od margos »

Zave_M50 píše:pod komaxit je spešl tmel, ale je dost drahej, ale ta vrstva toho komaxitu je dost tlusta, takze nejake ne moc velky ryhance zmizeji, ale treba od chodniku by to chtelo spis po tom opiskovani nechat nekde bodnout hlinikem... tady v Brne znam jednoho pana a jednou sem mu nechal zavarit diru na kole z filcky - tatka ho stipl o obrubu jako krava a chtel za to asi 30korun :wink:
mam pro tebe kseft: ja ti dovezu ty moje kola a ty se mi o ne postaras, co ty na to? :D Ja se v brne stratim i v olympii, neboj odmena bude vysoka. 8)
Potrebuju to pobodovat hlinikem, opiskovat a komaxit... :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zave »

ze si to ty tak jo... :wink: az pojedes za segrou tak sem hod i kola 8) jo a kolik jich je? 4kusy?
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od margos »

Zave_M50 píše:ze si to ty tak jo... :wink: az pojedes za segrou tak sem hod i kola 8) jo a kolik jich je? 4kusy?
ne jam mam dvojmontaz tak 6 :D :D :D
samo, ze vsechny ctyri 8) No myslim jak budes nekterej ctvrtek u krchova tak dej vedet, ja ti je tam supnu a dam ti rovnou love, yes??? 8)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Zave »

yes my lord 8) tak treba zitra :?: :wink:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od George_D »

Takže komaxit ve firmě jak jsem psal výše stojí okolo 300 kč takže cena za kolo je okolo 500kč což je cena jako všude jinde. :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět