Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nový vozejk II

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:Fuj,nikdy na kupátko nějaký spoilér.....

Není spoilér jako spoiler :mrgreen:
Jedná se o značkový výrobek "Made in Germany" a ne o laminát z Polské lidové republiky :lol:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Baxon »

Jawak píše: jediny, co mi tam chybi, je seda kuze, nevim proc si tam nekdo dal elektriku a vyhrivani a kuzi ne :?

hold někdo kůži nemusí
v sedmě jsem ji měl, teď ji nemám a nějak extra mi nechybí

René pěkný. Minulej měsíc mi Bohm v PZE trvdil, že se do pětek PDC nedávalo dopředu, tak na to :shock:
Anonymous

#23 Příspěvek od Anonymous »

Baxon píše:
Jawak píše: jediny, co mi tam chybi, je seda kuze, nevim proc si tam nekdo dal elektriku a vyhrivani a kuzi ne :?

hold někdo kůži nemusí
v sedmě jsem ji měl, teď ji nemám a nějak extra mi nechybí

René pěkný. Minulej měsíc mi Bohm v PZE trvdil, že se do pětek PDC nedávalo dopředu, tak na to :shock:

No upřimně řečeno jsem to snad ještě taky na pětce neviděl....aspoň se nebudu bát když bude mladá parkovat.... :D
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

rene kurc píše:
abdul píše:
rene kurc píše:to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama :D

ono je to jednoduchy dilema:) uz je mam objednany:)

jinak je to taky fesak, ale k mojemu mu toho jeste hodne chybi starousi:)

Hodně jako kůže??? no tys to napsal jako kdyby to bylo úplné holátko,prostě jsem jel ven na e39 starý model ve fullu,a ani ve snu by mě nenapadlo že naberu facelift se 193 koníkama...toto v kůži stojí pořád v německu 20k eur :D neboj,ona se u mně dlouho neohřeje... :D

nikdo nerika starousi jak dlouho se to u tebe ohreje:) taky nikdo nerek ze je to holatko, ale pouze jsem konstatoval, ze do te moji tomu hodne chybi...:) kuze, dofuky sedacek, zalamovani bederni operky, M volant, stavitelny podvozek, el zklapeni zrcatek, dvojte skla, sibr atd...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

abdul píše:
rene kurc píše:
abdul píše:[quote="rene kurc"]to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama :D

Hodně jako kůže??? no tys to napsal jako kdyby to bylo úplné holátko,prostě jsem jel ven na e39 starý model ve fullu,a ani ve snu by mě nenapadlo že naberu facelift se 193 koníkama...toto v kůži stojí pořád v německu 20k eur :D neboj,ona se u mně dlouho neohřeje... :D

nikdo nerika starousi jak dlouho se to u tebe ohreje:) taky nikdo nerek ze je to holatko, ale pouze jsem konstatoval, ze do te moji tomu hodne chybi...:) kuze, dofuky sedacek, zalamovani bederni operky, M volant, stavitelny podvozek, el zklapeni zrcatek, dvojte skla, sibr atd...[/quote]
jéje, já mám zas přední PDC a lepčí motor woe.....a taky světla a lišty v barvě..... :D
abdul

#26 Příspěvek od abdul »

rene kurc píše:
abdul píše:
rene kurc píše:[quote="abdul"][quote="rene kurc"]to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama :D

nikdo nerika starousi jak dlouho se to u tebe ohreje:) taky nikdo nerek ze je to holatko, ale pouze jsem konstatoval, ze do te moji tomu hodne chybi...:) kuze, dofuky sedacek, zalamovani bederni operky, M volant, stavitelny podvozek, el zklapeni zrcatek, dvojte skla, sibr atd...[/quote]
jéje, já mám zas přední PDC a lepčí motor woe.....a taky světla a lišty v barvě..... :D[/quote]

predni PDC nemam starousi:( motor ma navrch tusim 9 konicku:) lampy uz jsou na ceste a listy se budou lakovat pristi tyden:)
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

rene: hezky, jen ne moje krevni skupina. ale jak te znam, ty vis dobre, proc si do ni sel, neco bude zalubem :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Martinéz píše:rene: hezky, jen ne moje krevni skupina. ale jak te znam, ty vis dobre, proc si do ni sel, neco bude zalubem :wink:

se divím když sám jezdíš v pětce.....
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od 530DAT »

To RENE:

skripe ti tesneni v prednich voknech nebo ne .... jedna se o takovy luúani pri prejizdeni nerovnosti????
Martinéz

#30 Příspěvek od Martinéz »

to rene...sem na petky, sem na dyzly, sem na stribrnou a sem na 30d...akorat nejsem na touringy :wink:

ale tu karu uznavam...
Martinéz

#31 Příspěvek od Martinéz »

jo a jeste mi tam chybi jeden pedal pod nohama, ale to je taky veci priorit.. :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Martinéz píše:to rene...sem na petky, sem na dyzly, sem na stribrnou a sem na 30d...akorat nejsem na touringy :wink:

ale tu karu uznavam...

V klidu,vedle stála taky stříbrná,taky facelift,taky steptronic a v sedanu,ale neměla PDC,telefon,sedačky v el.,CD měnič,TZ a nevím co ještě a měla najeto o 30k víc a cena jen o 100eur míň,takže bylo rozhodnuto....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

530DAT píše:To RENE:

skripe ti tesneni v prednich voknech nebo ne .... jedna se o takovy luúani pri prejizdeni nerovnosti????

zatím sem si nevšim....mám v ní najeto 10km zatím... :D
Odpovědět