rene kurc píše:Fuj,nikdy na kupátko nějaký spoilér.....
Není spoilér jako spoiler

Jedná se o značkový výrobek "Made in Germany" a ne o laminát z Polské lidové republiky

Baxon píše:Jawak píše: jediny, co mi tam chybi, je seda kuze, nevim proc si tam nekdo dal elektriku a vyhrivani a kuzi ne![]()
hold někdo kůži nemusí
v sedmě jsem ji měl, teď ji nemám a nějak extra mi nechybí
René pěkný. Minulej měsíc mi Bohm v PZE trvdil, že se do pětek PDC nedávalo dopředu, tak na to
rene kurc píše:abdul píše:rene kurc píše:to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama
ono je to jednoduchy dilema:) uz je mam objednany:)
jinak je to taky fesak, ale k mojemu mu toho jeste hodne chybi starousi:)
Hodně jako kůže??? no tys to napsal jako kdyby to bylo úplné holátko,prostě jsem jel ven na e39 starý model ve fullu,a ani ve snu by mě nenapadlo že naberu facelift se 193 koníkama...toto v kůži stojí pořád v německu 20k eurneboj,ona se u mně dlouho neohřeje...
abdul píše:rene kurc píše:abdul píše:[quote="rene kurc"]to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama
Hodně jako kůže??? no tys to napsal jako kdyby to bylo úplné holátko,prostě jsem jel ven na e39 starý model ve fullu,a ani ve snu by mě nenapadlo že naberu facelift se 193 koníkama...toto v kůži stojí pořád v německu 20k eurneboj,ona se u mně dlouho neohřeje...
rene kurc píše:abdul píše:rene kurc píše:[quote="abdul"][quote="rene kurc"]to Abdul: tak aspoň nemusím řešit to dilema s faceliftovýma lampama
Martinéz píše:to rene...sem na petky, sem na dyzly, sem na stribrnou a sem na 30d...akorat nejsem na touringy![]()
ale tu karu uznavam...