chvalim. tuhle barevnou kombinaci ma tata v MB a porad diky tomu vypada auto zajimaveji nez ostatni stribrny v cerny kuzi. dost se to osahava, ale staci umejt vodou s trochou mejdla a je matna jako nova. Jinak zlutocerna kuze v e39 je best co jsem videl..
abdul píše:...jako dostat cizi auto pres caru na ceskych znackach neni problem, ale jak bych ho tady pak prihlasoval to netusim... clo neplatis protoze je to z EU, takze jenom DPH....
Jednoduše, stačí mít známýho policajta, respektivě celníka, kterej to uzná jako "totálku", hlavní je, aby to překročilo hranice po vlastní ose Kolik činilo clo, jestli to není státní tajemství?
auto ktery je deklarovany jako totalka ti tu neprihlasi ani nepovoli prestavbu.
Martinéz píše:chvalim. tuhle barevnou kombinaci ma tata v MB a porad diky tomu vypada auto zajimaveji nez ostatni stribrny v cerny kuzi. dost se to osahava, ale staci umejt vodou s trochou mejdla a je matna jako nova. Jinak zlutocerna kuze v e39 je best co jsem videl..
zrovna mydlo bych na kuzi nepouzival.... vysusuje a pak rozpraska, raci dam par stovek za specialni cistic (divil jsem se jake sracky na te kuzi byly ) a na konzervaci
Martinéz píše:chvalim. tuhle barevnou kombinaci ma tata v MB a porad diky tomu vypada auto zajimaveji nez ostatni stribrny v cerny kuzi. dost se to osahava, ale staci umejt vodou s trochou mejdla a je matna jako nova. Jinak zlutocerna kuze v e39 je best co jsem videl..
zrovna mydlo bych na kuzi nepouzival.... vysusuje a pak rozpraska, raci dam par stovek za specialni cistic (divil jsem se jake sracky na te kuzi byly ) a na konzervaci
muzes ho vzit mejlem ale pak ho musis namazat treba niveou nebo nejakym jinym kremem na ruce, krasne se vsakne a kuze je jako nova
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Baxon píše:No abdule PECKA. Přesně podle mýho gusta. Gratulation. Nebejt to diesel v automatu, tak už ho na tobě škemrám .
dik za gratulaci:) benzin sem nechtel a ten fofr klacek taky ne:) mam jeste jedno priblizovadlo v manasu a ja mam rad tu pravou ruku volnou na jiny zalezitosti:)
starousi, sedmu sem mel, i tak sem jukal na dve 730d, jedna uz mela navi 16:9 ale vyfoukli mi ji... trebas priste:)
na 16:9 pichej, to se da vydrazit na ebay za par babek a od MKII nahoru (nekdy 97 a vejs) se to da jednoduse prohodit, mam tady primo baworacky PFF na how to a je tam cas 20 minut. fakt se prohazuje jen ten modul nic vic, zbytek je naprosto kompatibilni. Jen teda prijdes o kazetak
starousi, sedmu sem mel, i tak sem jukal na dve 730d, jedna uz mela navi 16:9 ale vyfoukli mi ji... trebas priste:)
na 16:9 pichej, to se da vydrazit na ebay za par babek a od MKII nahoru (nekdy 97 a vejs) se to da jednoduse prohodit, mam tady primo baworacky PFF na how to a je tam cas 20 minut. fakt se prohazuje jen ten modul nic vic, zbytek je naprosto kompatibilni. Jen teda prijdes o kazetak
Fuckt?? No tak to je parada.....Takze pristi auto uz enom s navi a od 97 vys...ja proste z te 16:9 nemuzu Ale par babek je tak $1000-$2000 eur,ne?