Originál zaslal RuDoSh co je to kolecko uprostred o kterem tady porad mluvite?
Uprostred mezi vydechy topeni/klimatizece nad radiem (temi se stelovacim smerem foukani) byva takove kolecko, kterym se da nastavit teplota vychazejiciho vzduchu. Muzes si tedy pustit teply vzduch na nohy a chladny na hlavu a nebo naopak
Originál zaslal Francis V manuálu se dá dočíst věcí ... A nejvíc v českých překladech ))
NEBOJ V PREKLADU CHYBA NENI! TADY JE NEMECKEJ MANUAL TAKY Z ROKU 94 A JE TU TAKY! A V ANGLICKYM Z ROKU 88 TO VUBEC NEBYLO(VIZ. NAHORE), TAK SE TO TAM MUSELO ZACIT DAVAT AZ POZDEJC!
Originál zaslal STYDLY NEBOJ V PREKLADU CHYBA NENI! TADY JE NEMECKEJ MANUAL TAKY Z ROKU 94 A JE TU TAKY! A V ANGLICKYM Z ROKU 88 TO VUBEC NEBYLO(VIZ. NAHORE), TAK SE TO TAM MUSELO ZACIT DAVAT AZ POZDEJC!
Treba uz se v te dobe nevyrabely E34 bez klimy. Ja mam nejmladsi manual na E34 z roku 1989 a v nemcine.
Originál zaslal Pivson Doma je jeste jedna E34 s klimou a ta to kolecko ma, je to 89
TAK JSEM TEDKA KOUKL PORADNE DO MANUALU Z ROKU 88 A MAS PRAVDU, U KLIMA TO KOLECKO JE, ALE U TOPENI NE! ALE ZAS U MANUALU Z ROKU 94,JAK CESKYHO TAK NEMECKYHO, TO KOLECKO JE U KLIMA I U TOPENI!! TAKZE BUD TO KOLECKO ZACALY POZDEJC DAVAT I K TOPENI A NEBO V ROCE 94 NATISKLY SPATNY MANUALY!:D
To pivson: mě jde teplej vzduch taky jenom na přední sklo a nikde se to nedá naštolovat jinak ani zapnout.... ale hřeje to pěkně a jsem rád že mi nefouká horkej vzduch do xichtu....