Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

teplota oleje v M3 budikach

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MattyX Moderátor »

je to jeden pin do konektoru budiku , ale je to jinej nez ekonomer , bohuzel ho nevim z hlavy , ale v el. schematech od bentley nebo jak to je se to da najit ... kamos to nasel , ale taky nevi uz :?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Kindl0sch

#22 Příspěvek od Kindl0sch »

pin 13?
Přílohy
budíky.JPG
budíky.JPG (21.21 KiB) Zobrazeno 855 x
budíky1.JPG
budíky1.JPG (18.62 KiB) Zobrazeno 855 x
Mirda328

#23 Příspěvek od Mirda328 »

uzasny! vyzkousím jak to půjde !diky vsem za pomoc kdyz to nepujde, tak se na to prijde, jen laboruji ted s jinyma vecma kolem turbiny a jsem rad kdyz nekdo za me neco najde :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fatal Design »

Taky to teď řeším a je to tak jak je to na obrázku výše co jsem zjistil. Zatím nemám zapojeno, musím vyhodit sání a nemám konektor k čidlu. Neví někdo jestli není s něčím shodná, nebo objednací kód ?
Mirda328

#25 Příspěvek od Mirda328 »

Fatal Design píše:Taky to teď řeším a je to tak jak je to na obrázku výše co jsem zjistil. Zatím nemám zapojeno, musím vyhodit sání a nemám konektor k čidlu. Neví někdo jestli není s něčím shodná, nebo objednací kód ?

jo ta shodnost konektoru by me taky zajimala, uz me dorazilo cidlo :) posledni cidlo a turbina vyrazi do boje :)
Mirda328

#26 Příspěvek od Mirda328 »

uz mi to facha dle schematu :) cose tyce konektoru cidla narazil jsem na to konektor z regulace odvzdusneni nadrze a do budiku krasne pasuje naknipovany pin z molexu PC zdroje pro FDD mechaniku, kdyz ho vyndate tak ho tam krasne nacvaknete a drzi jak ma :)

diky vsem za pomoc pri hledani schematu a informaci :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fatal Design »

Mirda328 píše:uz mi to facha dle schematu :) cose tyce konektoru cidla narazil jsem na to konektor z regulace odvzdusneni nadrze a do budiku krasne pasuje naknipovany pin z molexu PC zdroje pro FDD mechaniku, kdyz ho vyndate tak ho tam krasne nacvaknete a drzi jak ma :)

Regulace odvzdušnění nádrže ? Co to je ?
S tou FDD super a díky, zítra se na to kouknu ...
Mirda328

#28 Příspěvek od Mirda328 »

Fatal Design píše:
Mirda328 píše:uz mi to facha dle schematu :) cose tyce konektoru cidla narazil jsem na to konektor z regulace odvzdusneni nadrze a do budiku krasne pasuje naknipovany pin z molexu PC zdroje pro FDD mechaniku, kdyz ho vyndate tak ho tam krasne nacvaknete a drzi jak ma :)

Regulace odvzdušnění nádrže ? Co to je ?
S tou FDD super a díky, zítra se na to kouknu ...

no jsem to trosku laicky pojmenoval, je to pripojeny na ty hadicce z banky kam vede trubicka s vypary z nadrze..... tako va modra umela hadice co vede soucasne s palivovyma =>banka =>trubicka s nejakym ventilem => konektor co je na tom narazenej mi na M3 3.0 cidlo pasoval, :) mozna pasne i ten z olejovyho cidla a teploty nasavaneho vzduchu co je na sani :)

jinak ten FDD konektor je ten malinkej bilej krasne se da vycvaknout pak pacicku znova prihnes a kdyz se podivas do konektoru od budiku je tam poloha kudy zapadne a krasne drzi a zaroven pacicky krasne obepnou volny pin :) vse se da udelat krasne precizne ja osobne pajim a pouzivam smrstovacku na vsechno prijde mi to nejlepsi zpusob napojeni vodiců
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Fatal Design »

Tak jsem zjistil ten konektor na teplotní čidlo oleje :

Konektor : 12521706121
Zásuvka : 61131357705

Je to dvoupól, ale je použit jen jeden pól.
Shodnost : http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=12521706121

Jinak jsem zjistil, že mám vlastně doma jeden ten bílý konektor X16 takže použiju nějaký drát z toho, nicméně zkoušel jsem ten FDD a fakt tam pěkně sedne ;)
Odpovědět