Sice mám auto o pár kilo těžší, ale co jsem nasadil 18ky, tak jsem za měsíc a půl rozdrbal už dvě pneumatiky, což mě stálo příjemných 15000 korun, takže bych do nich znova nešel
prase007 píše:Sice mám auto o pár kilo těžší, ale co jsem nasadil 18ky, tak jsem za měsíc a půl rozdrbal už dvě pneumatiky, což mě stálo příjemných 15000 korun, takže bych do nich znova nešel
Ale taky na jakým autě to máš a taky s jakým výkonem
prase007 píše:Sice mám auto o pár kilo těžší, ale co jsem nasadil 18ky, tak jsem za měsíc a půl rozdrbal už dvě pneumatiky, což mě stálo příjemných 15000 korun, takže bych do nich znova nešel
Ale taky na jakým autě to máš a taky s jakým výkonem
Osobně bych na e36 18ky nikdy nedal, max na M3 a to bych hodně zvažoval. 17ky na charkter a parametry e36 bohatě stačí...
OT: Prase: Prosimtě jaký kupuješ pneu za cca 7000kč/ks.... ?
Chlapi jenomže cena za kterou můžu mít ty AEZ 18´´ se nedá rovnat ceně těch 32... Ptám se prostě jen na tyto dvě sady ale více méně jsem rozhodnutej pro 18´´...
kurna vy s tema 18 nadelate je to uplne normalka, mel sem 17 i 18 na E36 a rozdil mezi 17 18 neni skoro poznat ! ja uz bych na E36 nic jinyho nez 18 nedal vypada to suprove a neni to nic silenyho..jo nesmi mit clovek podvozek 60-40
DAVe píše:kurna vy s tema 18 nadelate je to uplne normalka, mel sem 17 i 18 na E36 a rozdil mezi 17 18 neni skoro poznat ! ja uz bych na E36 nic jinyho nez 18 nedal vypada to suprove a neni to nic silenyho..jo nesmi mit clovek podvozek 60-40
Už jsem rozhodnutej beru 18´´ navíc podvozek mam Mkovej, takže by to mělo být vše poho...
DAVe píše:kurna vy s tema 18 nadelate je to uplne normalka, mel sem 17 i 18 na E36 a rozdil mezi 17 18 neni skoro poznat ! ja uz bych na E36 nic jinyho nez 18 nedal vypada to suprove a neni to nic silenyho..jo nesmi mit clovek podvozek 60-40
Už jsem rozhodnutej beru 18´´ navíc podvozek mam Mkovej, takže by to mělo být vše poho...
Iceman: Mylsím že jsem tě viděl ve čtvrtek večer u Sportovky v Řepých, jsi tam byl na hokeji? Jsem stál 3m kolmo od tebe... Jinak auto moc pěkný, hezky čistý...
michal09 píše:Iceman: Mylsím že jsem tě viděl ve čtvrtek večer u Sportovky v Řepých, jsi tam byl na hokeji? Jsem stál 3m kolmo od tebe... Jinak auto moc pěkný, hezky čistý...
JJ byl jsem tam na hokeji na řepích jsem furt a nebo s Killcou na omv směr anděl Jinak dík za pochvalu
michal09 píše:Iceman: Mylsím že jsem tě viděl ve čtvrtek večer u Sportovky v Řepých, jsi tam byl na hokeji? Jsem stál 3m kolmo od tebe... Jinak auto moc pěkný, hezky čistý...
JJ byl jsem tam na hokeji na řepích jsem furt a nebo s Killcou na omv směr anděl Jinak dík za pochvalu
Taky tam jsem poměrně často... Na tu OMW jezdím mýt auto, zrovna v sobotu jsem tam byl na wapce, Killču tam taky občas potkávám...