Doporučuju nějakého Mergla nejlépe piano nebo 124-ku bez turba.ty mají totiž řadové nesmrtelné čerpadla,žádný předehřevy nebo cokoli se řešit nemusí, motor vydrží milion takže investice 0. dávám odkaz na Německou stánku kde jsou odkazy na lidi a značky aut na kterých jezdí na olej a všíchni jsou maximálně HAPPY!
http://www.rapsdb.de/index.php?marke=&sort=-LastTouched
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
idealni stav cestování autem zadara
Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...
lenoch píše:Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...
KFC ho prodává asi za 10 kč litr tuším
Tashiro píše:lenoch píše:Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...
KFC ho prodává asi za 10 kč litr tuším
co?? Fakt? Dyt tam snad jen prodávaj hotový jídla ne a ne olej?