Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

idealni stav cestování autem zadara

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
tds

#21 Příspěvek od tds »

Doporučuju nějakého Mergla nejlépe piano nebo 124-ku bez turba.ty mají totiž řadové nesmrtelné čerpadla,žádný předehřevy nebo cokoli se řešit nemusí, motor vydrží milion takže investice 0. dávám odkaz na Německou stánku kde jsou odkazy na lidi a značky aut na kterých jezdí na olej a všíchni jsou maximálně HAPPY!

http://www.rapsdb.de/index.php?marke=&sort=-LastTouched
castro
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od castro »

Leveler píše:Proč ne. Ale otázka je jestli budeš mít takovou možnost ají ty :wink: Každopádne to je dobrej mazec, pač to smrdí jak když frituješ hrancle :lol:

to sice jo, ale pořád lepší cejtit mekáč než jakoukoliv spálenou naftu ;-)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od lenoch »

Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...
Tashiro

#24 Příspěvek od Tashiro »

lenoch píše:Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...

KFC ho prodává asi za 10 kč litr tuším
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od lenoch »

Tashiro píše:
lenoch píše:Jak tu lidi psali - hlavní je sehnat zdroj!!! Já sem si dokonce udělal už i dvojnádržovou zástavbu, ale prostě nemám přísun oleje a na tom vše ztroskotalo... A nebudu tam lít olej za 20Kč z Tesca, když nafta stojí 23.70,- Takže já mám bohužel smůlu:( Navíc kvůli ekologii musí i hranolkáři odevzdávat vysmaženej olej - na tom sem ztroskotal u známýho:(( Není to jednoduchý no...

KFC ho prodává asi za 10 kč litr tuším

co?? Fakt? Dyt tam snad jen prodávaj hotový jídla ne a ne olej?
koubik

#26 Příspěvek od koubik »

mel jsem 324TD a olej do nadrze nedoporucuji cca po 5is km cerpadlo v riti a to bylo po repasy
Odpovědět