Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě e39 528i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Studna

#21 Příspěvek od Studna »

K těm najetých 150 tkm. Nemá E39 tu zvláštnoust, že nejdou přetočit km? Nevim kde, ale slyšel jsem že jsou km uloženy v řj a ta při změně na tachu zobrazí vedle počtu km tečku a poté vrátí km zpět dle řj. A když napíchnu auto na diagnostiku, tak mi ukáže VIN a počet km v řj. Je pravda, že českej národ je šikovnej, tak možná přišly i na způsob jak vochcat i toto.
jurasis

#22 Příspěvek od jurasis »

Studna píše:K těm najetých 150 tkm. Nemá E39 tu zvláštnoust, že nejdou přetočit km? Nevim kde, ale slyšel jsem že jsou km uloženy v řj a ta při změně na tachu zobrazí vedle počtu km tečku a poté vrátí km zpět dle řj. A když napíchnu auto na diagnostiku, tak mi ukáže VIN a počet km v řj. Je pravda, že českej národ je šikovnej, tak možná přišly i na způsob jak vochcat i toto.

Třeba změnit údaj na jinou hodnotu ve všech jednotkách? :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Odpovědět