myslel jsem tím, že nás předběhli s výčtem všelijakých triků na E36
(i když nevím jestli se to tady už neřešilo taky...)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
To jsem právě chtěl napsat.. ale já to fakt nemam, zkoušel jsem to už několik měsíců dozadu... jedině že by tam byla ta poloha páčky a nesvítilo to kvůli nějakému relé... zkusím to ještě jednou
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
a kdyz na digiklime znacknes obe spodni krajove tlacitka zaroven, tak se dostanes do servisniho modu, kde mas plno ruznych informaci vcetne aktualni rychlosti kterou jedes, stavu klapek atd (ktery jsou uplne k hovnu) jsi vedel? btw: uz jsem zazil verzi digiklimy ktera to nemela...
jarda píše:To jsem právě chtěl napsat.. ale já to fakt nemam, zkoušel jsem to už několik měsíců dozadu... jedině že by tam byla ta poloha páčky a nesvítilo to kvůli nějakému relé... zkusím to ještě jednou
Bez klíčku " zapnout blinkr " a potom ještě zatlačit dál - ono to propruží, páčka se vrátí do polohy zapnutého blinkru a jedna strana parkovaček svítí.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
pazda píše:nebo sjizdeni spolujezdcova zrcatka pri zarazeni zpatecky, aby bylo videt na zadni kolo.. taky zajimava vecicka
Tak tohle na 36ce nemám... nebo jsem si toho nevšiml...
Včera jsem četl na bimmerforums, že na e36 se to ani nikdy nemontovalo, ale několik lidí si přendalo zrcátka z jiných aut.
Automatické sklopení jinak není problém dobastlit, horší je to s automatickým vrácením do původní polohy
xSAFA píše:Jo našláplý.... Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete
presne.. 1. poloha je pomala a 2. moc rychla.. chtelo by to neco mezi
Chlapci, mozno by sa zislo precitat navod, ale moja E34 535i 92' to teda ma . Tuknes do packy raz, tuknes do packy druhy raz a interval medzi tym sa nastavi ako interval stierania... Pokial ma pamat neklame tak takto isto to mala vyriesena aj filcka 1.3 na ktorej som svojho casu jazdil.
Inac to s tym zrcatkom maju len auta (E32 a E34) s memory paketom - teda auta ktore maju memory sedacky, elektricky nastavitelny volant a zrkadielka s pamatou - toto tusim E36 nikdy nemala.
Zave píše:a kdyz na digiklime znacknes obe spodni krajove tlacitka zaroven, tak se dostanes do servisniho modu, kde mas plno ruznych informaci vcetne aktualni rychlosti kterou jedes, stavu klapek atd (ktery jsou uplne k hovnu) jsi vedel? btw: uz jsem zazil verzi digiklimy ktera to nemela...
a ses si jistej, ze to funguje? ja to zkousel cestou z prace a nic, jen teda co jsem to zmackl tak zacal brutalni slejvak, ale jaxem zastavil pred barakem a vypnul motor, tak to prestalo - ze by nejaka nova feature?
xSAFA píše:Jo našláplý.... Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete
Chlapci, mozno by sa zislo precitat navod, ale moja E34 535i 92' to teda ma . Tuknes do packy raz, tuknes do packy druhy raz a interval medzi tym sa nastavi ako interval stierania... Pokial ma pamat neklame tak takto isto to mala vyriesena aj filcka 1.3 na ktorej som svojho casu jazdil.
JA vim jak to funguje ale většna e36 to prostě nemá... Tím že to měla i filcka si uhodil hřebíček na hlavičku
pazda píše:[quote="xSAFA"]Jo našláplý.... Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete
JA vim jak to funguje ale většna e36 to prostě nemá... Tím že to měla i filcka si uhodil hřebíček na hlavičku [/quote]
Musím souhlasit, že na Filcce to mám a na e36 ne docela mě to taky zarazilo a přitom je to docela dobrá věc...