Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Fotka rádia
-
- Klubové ID: 1407
Tak už mám v autě toho Pioneera (5000UB). Trošku mě po rozbalení z krabice šokovlao, že lelý dotykový panel neni černý, jak je ze všech fotek zřejmé, ale takový matně stříbrný, ale v autě to neni vůbec vidět, chytně černou interieru a vypadá parádně, funguje a hraje navýbornou, USB je super. Ještě mě napadá jedna menší nevýhoda a to dlouhej raid otočného joysticku, ale jde o zvyk. Jsem asi tupoun, autorádia nejsou moje hobby, ale nějak se v těch tlačítkách nevyznám, nemá někdo ponětí kde by se dal sehnat českej manuál? Googlil jsem jak magor a stejně žádnej výsledek... 

-
- Klubové ID: 2218
mam taky Pioneera 5000 a vypada dost pekne(aspon pro me) podsviceni klasika cervena-cervena(jak to ma BMW mit) a nejvic me dostala "stockova" aparatura,ktera hraje na muj vkus a i stari cca 15ti let stale jeste dobre a vyrovna se bezpecne nejakym novym repro co mame v rodinnem P406(tusim snad Sony X-Plode).Takze bych se to hodle radia vubec nebal,sice je leskle ale minimalisticky pekne a ten stribrny kus vlevo neni vubec spatny. este upnu nejaky foto, at vidite, jak to vypada in natura.pic
-
- Klubové ID: 2218
fotky jsou upnuty tady http://uloz.to/1128813/Radio.rar
-
- Klubové ID: 1407
Já zapoměl že jsi vševědoucí...Killca píše:na manual ti kalim, privez auto a ja ti ten manual behem par hodin celej napisumichal09 píše:Až mi najdeš CZ manuál voe...Killca píše:jo nahodte fotky, rad bych se podival jakto sediJo dnes večer to blejsknu a zejtra to tu máš...

Fotos, sry za kvalitu, foceno 10let starým digitálem ještě by to chtělo foto za bílého dne, ale to nemám kdy udělat...
Sice to není Backer, ale taky dobrý...

Věřte že naživo rádio v interieru vypadá ještě líp...
Co se toho USB týče, tak je tam takhle jen dočasně, až nebude venku taková kosa, přilepím nebo přišrobuju ho na pevno buď na vnitřní boční nebo na vnitřní horní stěnu kastlíku pod BC, kde teď jen tak volně leží. Původně jsem to chtěl vyvést vedle indikátoru alarmu (tam kde bývá výhřev sedaček apod.) ale bylo by to celkem nepraktický a poměrně složitej bastl aby to dobře drželo, navíc bych měl pak omezenej přístup do toho kastlíku pdo BC, kterej pravidelně využívám na telefon a cigaretky...