Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dovoz X5 z USA prosim par rad a nazory

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
ianko

#21 Příspěvek od ianko »

2martyn
neskutocne dobre si to vystihol!
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Spajky »

martyn: Kdes je našel, docela zajímavý čtení, i když myslim že je trošku moc cynickej, jako že dutý hlavy emerický nemám rád, nemyslim si, že to je přesně tak jak on píše, nicméně odkud si to vzal, rád bych si přečet celou diskuzi
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marty_ »

Spajky píše:martyn: Kdes je našel, docela zajímavý čtení, i když myslim že je trošku moc cynickej, jako že dutý hlavy emerický nemám rád, nemyslim si, že to je přesně tak jak on píše, nicméně odkud si to vzal, rád bych si přečet celou diskuzi
tady http://auto2.lidovky.cz/clanek_lidovky. ... lanek=3218
Kazdopadne fakt zajimave, pravdu maji oba asi:o)
ale zdravotnicky / skolsky system docela masakr asi v usa asi...
Mates :oops: oj to jsem prehlidnul, ale stejne je dost pravdepodobne ze prodejce auto vyherci nakonec proda i za tuhle cenu, ne? Kazdopadne kdyby jo tak masakralni prize za takoveho mazla:) to u nas neni ani prvni "01 730d v polocasu rozpadu..
Whisky
Klubové ID: 1221
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Whisky »

dobry cteni...kazdej ma svou pravdu jde o to, ze u nas budou narustat dane a v americe pribejvat bezdomovci...kazdopadne bych rekl ze amerika jednou bude dost v haji.
zpet k tomu dovozu...jde mi o to, co vse je treba na bmw jine, nez na autu z evropy.
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Player1 »

Jak už se tady psalo: Světla a slyšel jsem, že i podvozek. Ale nevím, čeho se to přesně týká a ani do jaké míry je to pravda. Asi bude měkčí pro ty jejich rozmazlený prdele:lol:
Odpovědět