Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e36 tuning k prodeji

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kvidas

#21 Příspěvek od Kvidas »

Tohle auto si taky pamatuju zhruba jak rika Martinez. Byla to 316i. a pokud se nemylim byl to shoowcar od Lexani

Jinak v tomhle stadiu je super :!:
Baaarb

#22 Příspěvek od Baaarb »

Já chapu že je to udělané auto a tak.... ale neni lepší se zamyslet proč kupovat tak staré a drahé auto... když za stejný love si můžeš dovolit e46? :roll:
fixCZer

#23 Příspěvek od fixCZer »

Baaarb píše:Já chapu že je to udělané auto a tak.... ale neni lepší se zamyslet proč kupovat tak staré a drahé auto... když za stejný love si můžeš dovolit e46? :roll:

no protože se někomu e36 líbí :o
kodl-bmw

#24 Příspěvek od kodl-bmw »

Kvidas píše:Tohle auto si taky pamatuju zhruba jak rika Martinez. Byla to 316i. a pokud se nemylim byl to shoowcar od Lexani

Jinak v tomhle stadiu je super :!:

jj bylo od lexany už když sem byl na prvním sraze v Brně tak tam stalo pod střechou.Je to krasavec 8)
HAMANN

#25 Příspěvek od HAMANN »

Baaarb píše:Já chapu že je to udělané auto a tak.... ale neni lepší se zamyslet proč kupovat tak staré a drahé auto... když za stejný love si můžeš dovolit e46? :roll:

Pravda, pravda, E46 je proste novejsi generace. Tohle kupuje jen opravdovy fanda.
Odpovědět