Jelikož vyvoj škodovky, tedy myslím sedadel dělame my(tedy korporace v Český Lípě) byl jsem se na to podívat zblízka a jako nevim jak to vnímají řidiči, ale sedačky jsou ošizený jak jen to jde. Slaby molitany a hodně kokosu (konstrukce lepena z kokosovych vlaken) proto vam přijde, že sedíte na pryčně a ne v autě. Pomalu ani nejdou nacpat záda do opěráku, jak jsou tvrdý. Koukal jsem na to ve vývoji a i kůže je naplá k prasknutí. Možna jsem zaujatej, ne kvuli VW ale kvuli vyvojařum, co to dělaj, bo nam toho už dost zkurvili když nam pomalhali

Ale co jsem se tam bavil s par lidma, tak u Škodovky se snaží šetřit jak to jde, takže komfort jde trošku stranou a nastupují laciné materiály a samozřejmě co nejméně částí sedadla, takže chybí odpružení a takové věci. Když to srovnam se sedačkou, která se dává třeba do Mercedesa C sož je spotřební auto, je to naprosto jinde, jak materialově, tak komfortem. A jinak u nas dělame Forda Fiestu a uznávam, že to je taky spotřební auto a sedačky jsou lavice, ne komfort sitze