Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

5W žárovky ke xenonům

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od surfis »

srle píše:
Dave píše:
Vlasta píše:Téměř bílesvítící žárovka Osram má označení 2825 HCB. Stojí necelý 2 kila/kus.
Tak jsem je včera dal na auto a skoro žádný rozdíl oproti standarním. Jak můžou něco nazvat COOL BLUE, chtít za to 200,- a svítí stejně jako standarní žárovka za 25,-
taky jsem naletel... pak jsem koupil ledkkyy, co svitej fakt bile a musim rict, ze se mi to vubec nelibilo... zlute zarovky jsou zpet :)
Já koupil taky LEDky, ale po měsíci mi umřeli. Odnesl jsem je na reklamaci, ale čekám, že zase umřou. Teď mám v plánu implantovat LEDky od firmy Luxeon.... to je mazec... Dělaji všechny barvy, tak je chci požít na blinkry, zadní parkovačky a brzdovky...
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Dave »

srle píše:
Dave píše:
Vlasta píše:Téměř bílesvítící žárovka Osram má označení 2825 HCB. Stojí necelý 2 kila/kus.
Tak jsem je včera dal na auto a skoro žádný rozdíl oproti standarním. Jak můžou něco nazvat COOL BLUE, chtít za to 200,- a svítí stejně jako standarní žárovka za 25,-
taky jsem naletel... pak jsem koupil ledkkyy, co svitej fakt bile a musim rict, ze se mi to vubec nelibilo... zlute zarovky jsou zpet :)
A jaké jsi tam měl, že ti nehlásily chybu? Musí být s odporem ale žádné jsem nesehnal. Jinak s ledkama se musí zapínat světla až po nastartování a naopak zhasnout před vypnutím motoru. Ty výkyvy jim nedělají dobře.
srle

#23 Příspěvek od srle »

Dave píše:
srle píše:
Dave píše: Tak jsem je včera dal na auto a skoro žádný rozdíl oproti standarním. Jak můžou něco nazvat COOL BLUE, chtít za to 200,- a svítí stejně jako standarní žárovka za 25,-
A jaké jsi tam měl, že ti nehlásily chybu? Musí být s odporem ale žádné jsem nesehnal. Jinak s ledkama se musí zapínat světla až po nastartování a naopak zhasnout před vypnutím motoru. Ty výkyvy jim nedělají dobře.
kdo rika, ze nehlasily chybu? :)

kdyby se mi libily tak tam ten odpor pridelam, ale pac byly pekne hnusny, tak jsem je dal pryc.
Odpovědět