Pokud budeš cestovat s více lidma určitě běž do 5ky e34 mohu jen doporučit. Sám ji mám ( 525i vanos )a jsem velmi spokojenej. Na to jak je stará, tak jezdí fakt perfektně.
Mám tam LPG a spotřeba je dálky kolem 10l lpg jinak prumer mesto/venku je kolem 12 víc nemám. A to jezdím cca 140-150km/h a sem tam si i zablbnu. Když to vezmeš dohromady za celej měsíc tak uvidíš kolik projezdíš. Běž určitě do LPG.
Jsem dojížděl do práce jednu dobu a na benzín to bylo za cca 8500kč měsíčně a na lpg 3700kč což je velkej rozdíl. Takže pokud budeš kupovat 5ku nebo 3ku tak hledej v lpg. Peníze se ti vrátí dost rychle při takovejch dlouhejch trasách.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pár drobných rad
-
- Kontaktovat uživatele:
když asi tak, auto bude moje a lidi co budu vozit budou ještě rádi, že se mužou svezt, takže se holt uskromní protože já radši (samozřejmě podle mého vkusu) E36tku, taky si říkám že za mnou při mejch 190cm nebude moc místa pro spolujezdce vzadu , ale to je život
, jinak věřim že plyn je fajn věc, ale jak je to s místem v kufru a vyvážením auta a podobně ? nemyslim že toho místa tam pak bude na rozdávání nehledě na to že bych si chtěl coupe trochu vyvonět podle svého
, a počítám i s muzikou a podobně

-
stolz píše:když asi tak, auto bude moje a lidi co budu vozit budou ještě rádi, že se mužou svezt, takže se holt uskromní protože já radši (samozřejmě podle mého vkusu) E36tku, taky si říkám že za mnou při mejch 190cm nebude moc místa pro spolujezdce vzadu , ale to je život, jinak věřim že plyn je fajn věc, ale jak je to s místem v kufru a vyvážením auta a podobně ? nemyslim že toho místa tam pak bude na rozdávání nehledě na to že bych si chtěl coupe trochu vyvonět podle svého
, a počítám i s muzikou a podobně
HA, ted te asi zklamu, ale pri tvych 190 cm to nebude spolujedec za tebou, ale TY, kdo bude mit problem s mistem.... A az si za tebe bude sedat spolujezdec a 3x te behem toho nakopne do ledvin; a nakonec se stejne budes muset uskrovnit TY, protoze si za tebe ani neslozi nohy; budes proklinat maly auta, na nalade v aute taky takova nasedaci stekana neprida. Lidi maji radi prostor...
mam 197cm, pres 100 kilo a jezdil sem dlouho ve 3dverove Ibize... HOWGH
Pyshtoun píše:HA, ted te asi zklamu, ale pri tvych 190 cm to nebude spolujedec za tebou, ale TY, kdo bude mit problem s mistem.... A az si za tebe bude sedat spolujezdec a 3x te behem toho nakopne do ledvin; a nakonec se stejne budes muset uskrovnit TY, protoze si za tebe ani neslozi nohy; budes proklinat maly auta, na nalade v aute taky takova nasedaci stekana neprida. Lidi maji radi prostor...
mam 197cm, pres 100 kilo a jezdil sem dlouho ve 3dverove Ibize... HOWGH
Já mám 202cm a taky hodně přes metrák a v mém coupé vpředu s místem rozhodně žádný problém nemám (první auto, kam se normálně vlezu