Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW v Zime a Zimni pneu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Marrtin

#21 Příspěvek od Marrtin »

jossh píše:ok, tak to na silnicich radeji moc netrhej, protoze mam auto v ceskym tesine tak abychom se dva utrhli nepotkali :lol:

lol ja zas v Trinci... i kdyz se zapnutym asc se mi to v zatacce urvat moc nedari[/quote]

Se zapnutym ASC to na snehu utrhnu jak jahodu. Staci abych v ztacce pridal trochu plynu. Sice ASC zasahne, ale neni to vsemocny, adheze je tak mala ze to do smyku jde.
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od hanzik »

Zadnej strach pánové já své mám rád takže na cestě kraviny nedělám.Takže Třinec i Těšín může bejt klidnej.Co máte za káry???
adam

#23 Příspěvek od adam »

hanzik píše:Zadnej strach pánové já své mám rád takže na cestě kraviny nedělám.Takže Třinec i Těšín může bejt klidnej.Co máte za káry???

no mam to v podpisu... 528i touring
Mira

#24 Příspěvek od Mira »

Ahoj mám 4 roky E34 524 TD a každou zimu se zařídím tak, že naložím 40 kg kovovou plotnu do prostoru k tomu snad připravenou v podlaze kufru před rezervou a společně se zimákama jsem zatím neměl žádný problém. Jako tank skoro jako Škoda 120 NO PROBLEM vjet kamkoliv. Toto mi poradil kamarád co jej má 10 let 525 TDs jako TAXI. Původně rval do kufru tři takovéto plotny, pak ubral na dvě a nakonec zjistil že stačí v poho jedna. A měl pravdu :-) Dokonce toto řešení doporučují v originál manuálu k vozidlu. Tam jsem se taky dozvěděl věci :-) Např. že v zimním období je dobré přidat do nádrže kromě nafty i malé množství benzínu a to až 30 procent a nebo petroleje 10-50 procent :-) No nevím jestli v roce 1991 ještě nebyla aditiva do nafty ? :-)
Odpovědět